Revedere emotionanta dupa 20 de ani! A fost alcoolic si violent cu familia, iar acum cerseste iertarea fiicelor sale! Iata cine a venit la paravan pentru Ana si Alina si cum au reactionat acestea

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:39

Una dintre surori a fost incantata sa il revada, insa cealalta a fost nevoita sa il reintalneasca in ciuda aversiunii sale.

Cele doua surori au primit vizita tatalui lor, care a venit din Anglia, facand mari eforturi, pentru a-si revedea fiicele si a-si cere iertare pentru toate necazurile pricinuite acestora, in trecut.

"Am venit si pentru tine, Ana! Am venit pentru amandoua! Vreau sa ne impacam! Vreau sa-mi cunosc nepoata! Va rog sa ma iertati pentru toata durerea pe care v-am provocat-o! Am descoperit ca sunt foarte bolnav! Vreau sa recuperez timpul pierdut cu fetele mele! Luati voi casa de la Severin! Imi doresc sa las lucrurile in ordine, eu nu mai am mult...",

a spus Cornel.

Cornel a adus un cadou pentru nepoata lui, o casuta de colorat, insa si-a atras antipatia din partea Anei, care s-a dovedit a fi la fel de sceptica si neiertatoare cu tatal sau.

Cea care a fost fericita sa isi revada tatal a fost Alina, care s-a bucurat de cadoul adus de acesta pentru fiica sa si a incercat din rasputeri sa o determine pe Ana sa accepte sa il vada pe parintele lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dezamagita de felul in care i-a vorbit la telefon cu ceva vreme in urma, Ana si-a exprimat ura fata de tatal lor si i-a reprosat ca a abandonat-o in copilarie si a marginalizat-o mereu.

Iata ce marturisiri a facut barbatul despre starea sa de sanatate precara si cum au reactionat cele doua surori:

 

Taguri: