Revedere emoționantă între Irina Columbeanu și Ramona Gabor! Imaginile înduioșătoare care te fac să lăcrimezi

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 iun 2024, 15:43

Revedere emoționantă între Ramona Gabor și Irina Columbeanu 

Sursa: WOWbiz.ro

De curând, Irinuca Columbeanu s-a întors în România, iar de atunci presa este plină de imagini emoționante cu revederea ei și a lui Irinel Columbeanu.

De data aceasta, emoția vine în urma revederii dintre Irina Columbeanu și sora Monicăi Gabor, Ramona Gabor, care a venit de la Dubai direct în România ca să-și vadă nepoțica dragă, arată imaginile de la WOWbiz!

Revedere emoționantă între Irina Columbeanu și Ramona Gabor

Marți seară, Ramona Gabor a ajuns în România, acolo unde a fost întâmpinată de nepoata ei, Irinuca, chiar la aeroport.

Fiica lui Irinel Columbeanu era nerăbdătoare să-și revadă mătușa, iar întâlnirea dintre ele a fost mai mult decât emoționantă. Din momentul în care adolescenta a văzut-o pe sora Monicăi Gabor, i-a sărit cu mare fericire în brațe!

Citește și: „Sunt cel mai fericit tată din lume!” Interviul oferit de Irinel Columbeanu și fiica sa, Irina, sosită recent din Statele Unite ale Americii

WOWbiz a surprins imaginile emoționante cu revederea dintre Irina Columbeanu și Ramona Gabor, care s-a îmbrățișat lung atunci când s-au revăzut. Emoțiile celor două sunt greu de exprimat în cuvinte, având în vedere că se văd rar din cauza distanței, căci Ramona Gabor locuiește în Emiratele Arabe Unite, în timp ce Irinuca locuiește cu mama ei în America.

De la aeroport nu a lipsit nici Irinel Columbeanu, tatăl Irinei, care a fost și el foarte fericit, la rândul ei, să-și revadă fosta cumnată.

Bucuria a fost împărtășită și de Ramona Gabor, care l-a îmbrățișat pe fostul ei cumnat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”

Irina și Irinel Columbeanu au făcut declarații emoționante după revedere

După ce vineri seara Irinuca și Irinel Columbeanu s-au revăzut la întoarcerea tinerei în România, nu se putea să lipsească și un eveniment la fel de emoționant ca și reîntâlnirea dintre tată și fiică ce a avut loc acum câteva zile!

La scurt timp după ce s-au revăzut în aeroport, Irina Columbeanu și tatăl ei, Irinel Columbeanu, au oferit un interviu pentru WOWbiz foarte emoționant, în care s-au declarat extrem de fericiți.

„Sunt cea mai fericită fată din lume!”, a declarat Irina Columbeanu, după ce și-a revăzut tatăl.

„Și eu sunt cel mai fericit tată din lume!”, a completat Irinel Columbeanu, după declarația fiicei sale, care i-a umplut inima de bucurie.