Revelion 2022. Unde sunt pregătite spectacole de artificii pentru noaptea dintre ani

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 sep 2022, 07:20

Spectacol artificii de Revelion

Sursa: pexels.com

Românii au primit vestea unor relaxări de Revelion 2022, dar în Capitală nu se vor organiza spectacole de artificii. Iată unde vor fi astfel de spectacole.

Spectacole de artificii vor fi, la cumpăna dintre ani, în Cluj-Napoca, Bistrița, Alba Iulia, Baia Mare, Constanța, Brașov, Suceava și în alte orașe.

În Bistrița va fi un spectacol de Revelion la care va participa și faimoasa trupă Cargo, care va cânta începând cu ora 23:00.

Revelion 2022. Unde sunt pregătite spectacole de artificii pentru noaptea dintre ani

Suceava a luat rapid decizia de a organiza un spectacol de artificii după ce măsurile au fost relaxate de sărbători.

„Municipalitatea va organiza un foc de artificii în centrul Sucevei, în noaptea dintre ani. Vom vedea mai departe ce se va mai face, în funcție de măsurile legale”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, citat de monitorulsv.ro. 

Brașovenii vor avea parte de un spectacol de artificii de cel puțin șapte minute în patru puncte ale orașului, unul fiind în Piața Sfatului.

În Alba Iulia spectacolul de artificii va dura 8 minute și vor fi 3 puncte de tragere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Revelion 2022: De ce nu vor fi spectacole de artificii în Capitală la cumpăna dintre ani

În Capitală nu va putea fi organizat un spectacol de artificii de Revelion 2022 fiindcă nu a mai rămas suficient timp pentru a pregăti acest spectacol, a anunțat primarul general Nicușor Dan.

„Primăria Municipiului București nu va organiza anul acesta spectacole de Revelion.  

Primarul General, Nicușor Dan, a explicat că noile condiții de participare la evenimente publice au fost anunțate la începutul lunii decembrie, ceea ce înseamnă că nu a mai fost timp pentru organizarea acestora. 

Primarul General a mai declarat că operatorii privați care doresc să organizeze spectacole de Anul Nou o pot face, după plata taxelor necesare și conform legislației în vigoare”, a fost răspunsul pe care Primăria Capitalei l-a oferit la o solicitare DC News.

Citeste si: Ce program au mall-urile din București de Crăciun 2021 și Revelion 2022. Zilele în care magazinele vor fi închise

Revelion 2022: Ce relaxări vor fi de sărbători în România

Guvernul a luat decizia de a relaxa restricțiile de sărbători în România, în contextul în care în ultimul timp incidența cazurilor de Covid 19 a fost scăzută, iar decesele asociate virusului SarS- Cov 2 au fost și ele mai puține decât anterior.

Iată ce relaxări ale restricțiilor a decis CNSU pe 7 decembrie 2021:

- eliminarea interdicțiilor de circulație a persoanelor;
- creșterea intervalului orar în care este permisă desfășurarea activităților cu publicul pentru toți operatorii economici, inclusiv pentru competițiile sportive

și activitățile cultural artistice între 05:00-22:00;
- eliminarea obligativității purtării măștii de protecție   pentru toate spațiile publice deschise neaglomerate;
- eliminarea restricțiilor referitoare la programul operatorilor economici de tipul restaurantelor și cafenelelor în perioadele 24.12.2021-25.12.2021 și 31.12.2021 – 01.01.2022;
- permiterea accesului în cadrul operatorilor care comercializează produse nealimentare, centrelor și parcurilor comerciale, și pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau antigen rapid;
- permiterea cazării în structurile de primire turistice și pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau antigen rapid;
- permiterea accesului tuturor persoanelor în cadrul spațiilor de comercializare   a produselor nealimentare, cu suprafața mai mică sau egală de 200 mp, cu asigurarea unei suprafețe de minimum 4 mp/persoană.

Citeste si: Prognoza meteo ANM joi, 23 decembrie 2021: Ce ne așteaptă după gerul de miercuri!

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!