Revelion 2023: Cele mai inspirate mesaje clasice, dar și haioase pentru Anul Nou

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 27 sep 2023, 01:40

Cele mai inspirate mesaje clasice și haioase pentru Anul Nou

Sursa: https://pixabay.com/

Cele mai inspirate și frumoase mesaje pentru Revelion 2023.

Fie că îți dorești să transmiți un mesaj personalizat sau să impresionezi printr-o urare haioasă care să aducă zâmbetul pe chipul celor dragi, îți propunem câteva din cele mai inspirate mesaje pentru Anul Nou 2023.

Mesaje de anul Nou 2023

Iată o serie de mesaje pe care vi le propunem pentru Revelion 2023:

„De Anul Nou, fie ca steaua norocului să-ți dea un vis, să te facă mai bogat, să-ți ofere fericire și bunătate! Ghirlandele sclipitoare și mirosul de brad să-ți facă atmosfera de sărbătoare cât mai miraculoasă.

Să ridicăm paharele!”

„În anul care vine să ai succes și fericire, să fii la fel de prudent, curajos și frumos! Lasă bunătatea să intre în casa ta, steaua să-ți lumineze dragostea și orice vis să devină realitate în această noapte!”

Citește și: Revelion 2023: De ce nu este bine să te prindă noul an fără bani în buzunar. Superstiții pe care românii le respectă în noaptea de Revelion

„Cea mai luminoasă stea de Anul Nou să-ți lumineze casa cu harul fabulos, să-ți ofere bucurie și relații sincere, să îți aducă inspirație creativă, energie vitală, emoții vesele. Un An Nou Fericit!”

„Felicitări! Fiecare oră să-ți fie fericită, soarta să-ți ofere zâmbete dulci și toate visele să devină realitate. Sănătate, iubire, noroc, frumusețe veșnică.”

„Noul an se apropie cu pași rapizi și aduce fericirea cu el.

Să fie mai ușor ca cel precedent, să visezi, să realizezi dorințele și tot anul să continue distracția.”

„Anul care vine să-ți aducă momente luminoase, vesele, iar în viața ta să fie ninsori de: bucurie, fericire, căldură și dragoste. Și să se realizeze cele mai prețuite vise! Felicitări din toată inima!”

„La mulți ani! Să ai un an de speranțe, victorii, realizări și cadouri valoroase.

Lasă luminile de pe brad să-ți călăuzească nopțile, iar după – să-ți lumineze zilele însorite. Împreună cu noul an să vină și momentele cele mai dorite și mai așteptate.”

Fie ca de Anul Nou inima să se distreze până-n zori. Să fie deschise drumurile de bucurie și să găsești calea spre dragoste. La urma urmei, anul trebuie să aducă fericire!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Lasă acest An Nou să-ți aducă noi împliniri: să devină mai reușit, mai fermecător și de neuitat! Mi-aș dori ca din acest moment viața ta să semene cu un basm frumos!”

„Lasă noul an să intre în viața ta ca un dans vesel, să-ți aducă glume, bucurie, zâmbete, prosperitate și succes în casă!”

„Să întâlnim Anul Nou cu zâmbete festive. Să uităm de greșelile din trecut.

Să privim în viitor fascinați de focurile de artificii. E timpul să vină bucuria. Dragoste și fericire pentru tine!”

Citește și: Colinde de Revelion 2023. Tradiții și urări românești de Anul Nou

Mesaje haioase pentru Revelion 2023

„Cățeluș cu părul creț/ Să ai jeep-ul în coteț/ Să ai vilă cu piscină/ Pe Madonna ca vecină/ O lopată pentru bani/ La anul şi la mulți ani!”

„Lovite-ar trenul fericirii/ Trăsni-te-ar fulgerul iubirii/ Să-ți cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulți ani!”

„Fără fițe, fără poante, la mulți ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

 „Noul An să va aducă belșug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulți ani!”

„Viata mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

„Un an nou, cu certificat de garanție. Oferta valabilă doar în noaptea de 31 Decembrie 2022 – 1 Ianuarie 2023!”

 „Vă doresc să începeți noul an lăsând la o parte vechile obiceiuri proaste și dobândind altele noi! La mulți ani!”

Sursă: libertatea.ro  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.