Revelion 2024: Unde poți petrece trecerea dintre ani și ce concerte se organizează în București?

Autor: Cristina Mocanu

Cele mai frumoase petreceri în noaptea de revelion 2024 din București.

Sursa: pexels.com

Află cum poți petrece Revelion 2024 în București, dar și în alte zone din țară

Cu încântare așteptăm cu toții momentul să sărbătorim trecerea dintre ani într-un mod cu adevărat special, iar Bucureștiul și orașele din întreaga țară pregătesc evenimente și concerte captivante pentru Revelionul 2024. Indiferent dacă preferi atmosfera din aer liber sau o seară mai intimă, există opțiuni pentru toate gusturile. Descoperă unde poți trăi magia nopții de An Nou și ce concerte te așteaptă în Capitală și în alte orașe din România.

Petreceri de Revelion 2024 în București

Potrivit wowbiz.ro, an de an, Piața Constituției și alte locuri din București devin gazda a sute de bucureșteni dornici să își întâmpine noul an într-un mod memorabil. Mulți aleg să petreacă în aer liber, indiferent de condițiile meteorologice. Artiști consacrați, precum Delia, Smiley, Holograf și mulți alții, vor încânta atmosfera și vor transforma seara de Revelion într-un adevărat spectacol.

Anul trecut, petrecerea tradițională din Piața Constituției s-a mutat în Parcul Titan, fiind organizată de Primăria Sectorului 3. Voltaj, Delia, Guess Who, Emma și alții au oferit un spectacol memorabil, însoțit de un impresionant foc de artificii la miezul nopții.

Revelionul 2024 în aer liber va fi din nou în Parcul Titan, începând cu ora 20:00 pe 31 decembrie. Petrecerea, intitulată „Revelion 2024.

Reverie de iarnă – Deschide ochii! Visează”, promite un line-up impresionant, cu artiști precum Irina Rimes, Smiley, Bitză, Holograf, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de magnificul spectacol de artificii la miezul nopții.

Citește și: Ce nu este bine să faci în perioada dintre Crăciun și Revelion? Tradiții și obiceiuri

Un alt loc incitant pentru petrecerea Revelionului este Arenele Romane, unde distracția începe la 21:00, iar biletele au prețuri cuprinse între 450 și 650 de lei.

Pentru cei care doresc o experiență mai intimă, trupa Bosquito va susține un concert în seara de 31 decembrie 2023 la restaurantul Riviera Park din București. Atmosfera va fi animată de un DJ, alături de Bosquito și Cristi Iordache Band.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum poți petrece Revelion 2024 în alte orașe din România

Petrecerile în aer liber de Revelion nu se opresc la București. Orașe precum Craiova, Brașov și Timișoara pregătesc concerte și evenimente pentru a marca trecerea dintre ani.

Craiova: Mira, Raluka și Balkanic Project vor urca pe scena amplasată pe strada A.I. Cuza, zona Universitate, începând cu ora 21.00.

Evenimentul va fi animat și prezentat de MC Tom Crîngureanu și DJ Emil Safta.

Brașov: Focuri de artificii spectaculoase vor ilumina cerul, iar locațiile exacte vor fi anunțate în curând.

Citește și: Meniu de Revelion 2024: Cinci idei de aperitive

Timișoara: The Motans va concerta în Piața Victoriei, iar la Bastion are loc Festivalul Luminilor.

Galați: Primăria Galați organizează Festivalul „Feerie de iarnă” cu un DJ experimentat, muzică electronică și un impresionant show de lumini și artificii.

Fie că alegi să petreci în București sau într-un alt oraș din România, Revelionul 2024 promite să fie o experiență plină de energie și entuziasm. Descoperă bucuria de a întâmpina noul an într-un mod inedit și memorabil, alături de cei dragi și de muzica care îți face inima să vibreze în ritmul unei nopți de neuitat.