Revelion la 5 stele sau dupa gratii? Cum vor petrece, din inchisoare, milionarii penali ai Romaniei

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:55

Iata cum arata si ce contine masa unora dintre cei mai bogati romani.

Ioan Niculae, cel mai bogat roman in 2014, este departe de presa, dar si de familie, fiind incarcerat dupa o condamnare definitiva la 2 ani de inchisoare. Pentru el si colegii de celula, joi e zi de sarbatoare. Obisnuiti cu milioanele in cont, bogatii tarii vor avea parte de multe zerouri si in farfurie. In mod normal, meniul zilnic pentru un detinut contine cam 2800 de calorii. In ultima zi din an, primesc un supliment de inca 950.

De acest festin vor beneficia mai multi romani din topul milionarilor. La penitenciarul Rahova, Dan Diaconescu si Dan Voiculescu au parte, pe langa cele aproape 4000 de calorii si de un supliment la pachetele de acasa. Sarbatoare in toata regula.

Condamnati definitiv in dosarul transferurilor, fratii Becali au mai primit cate un mandat de arestare dupa ce au recunoscut ca au mituit o judecatoare. Alaturi de ei, in arest e si Cristi Borcea.

El a fost primul care a recunosct mita. In noaptea dintre ani, Borcea nu va mai dansa. Insa poate alege dintr-un meniu special: ciorba de porc, friptura, garnitura din legume, marmelada si cozonac.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Altii sunt si mai norocosi.

Iata, spre exemplu, vila unde este arestat Paul de Romania, dupa ce a fost acuzat ca este implicat in retrocedari ilegale. Remus Truica o duce si mai bine. Pe langa vila, are la dispozitie si un teren de cateva hectare pe care se poate plimba, chiar daca e arestat.

Avantajul arestului la domiciliu consta si in meniu. Aici poti depasi oricand cele aproape 4000 de calorii dintr-o zi de sarbatoare din penitenciar.