REVELION “Roata Norocului”. Sase vedete de top vin sa invarta roata, in Noaptea dintre Ani! Axinte este prins la inghesuiala!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 dec 2017, 18:32

Duminica aceasta, in ultima zi a anului, de la ora 20:00, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi va invita la o editie speciala de Revelion a show-ului “Roata Norocului”.

Alaturi de Diana Matei, Maria Constantin, Romica Tociu, Cornel Palade, Liviu Mititelu’ si Axinte, vedetele care vor da invarti “Roata Norocului”, telespectatorii se vor bucura de o seara inedita.

“In cazul in care raspunsul este gresit sau nu il dai, o persoana din public intra cu tine in cabina telefonica!”, adauga prezentatorul.

Cum se va descurca Axinte la aceasta proba inedita si ce alte momente spectaculoase veti putea urmari in noaptea de Revelion la “Roata Norocului”, veti putea vedea in aceasta seara, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!


 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.