Revelionul 2019 in Dubai - 5 motive pentru a petrece noaptea dintre ani in orasul luxului

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 20 aug 2018, 14:23

Revelionul, probabil cea mai asteptata seara din intregul an, este cu adevarat un motiv pentru o petrecere pe cinste.

Nu doar ca iti iei la revedere de la anul care sta sa se scurga, cu bune si cu rele, dar te pregatesti sa pasesti cu dreptul in altul, cu planuri mari si zambetul pe buze. O astfel de sarbatoare merita o destinatie pe masura, asa ca avem o propunere excelenta pentru tine si cei dragi tie. Cum ar fi sa treci in 2019 intr-unul dintre cele mai luxoase orase din lume, supranumit si „orasul aurului”, Dubaiul? Ai foarte multe motive pentru a alege un revelion 2019 in Dubai, iar lista poate incepe cu faptul ca te vei bucura de un show extraordinar de artificii, de servicii impecabile si experiente deosebite, in cadrul unui sejur intr-un loc in care opulenta este la ea acasa. Care sunt celelalte motive?

1. Te vei bucura de un revelion la peste 30 de grade Celsius (Jumeirah Beach)

Ti-ai imaginat cum ar fi ca de revelion sa nu mai privesti artificiile din zapada, ci sa te bucuri de un cocktail delicios la peste 30 de grade? Ei bine, Dubaiul iti va oferi asta, mai ales daca alegi Jumeirah Beach ca loc al petrecerii dintre ani. Acolo vei simti adevaratul spirit oriental al orasului si vei putea sta cazat in cele mai luxoase hoteluri din zona. Cand nu te vei bucura de petrecerile organizate cu bun-gust, vei putea gusta din mancarurile delicioase preparate de chefii restaurantelor cu stil sau te vei putea delecta cu o sesiune de shopping in magazinele de pe marile bulevarde.

2. Vei putea participa la Dubai Shopping Festival

Si daca tot a venit vorba de cumparaturi, e bine sa stii ca Dubaiul este o locatie ideala pentru astfel de activitati. In perioada 26 decembrie - 28 ianuarie are loc cel mai mare festival de shopping din Orientul Mijlociu, asa ca ai grija sa ai la indemana cardul si o pereche de pantofi comozi in picioare, pentru ca vei putea cutreiera prin peste 1.200 de magazine din Dubai Mall.

3. Te vei distra in parcul de distractii Atlantis

Parcul de distractii Atlantis este situat in cadrul hotelului Atlantis The Palm. Aici vei regasi multe atractii pline de adrenalina, precum parcul acvatic Dolphin Bay, unde vei putea sa inoti cu delfinii sau sa faci scuba diving. In parcul Aquaventure vei regasi numeroase tobogane. In plus, vei putea experimenta snorkeling-ul sau, daca ai suficient curaj, vei putea inota alaturi de rechini, intr-un shark safari. Mai mult, aici vei putea admira peste 65.000 de specii de vietati marine cu care ai facut cunostinta pana acum doar in documentare.

Daca ai rezervat o camera in cadrul hotelului Atlantis The Palm, intrarea in parcul de distractii este gratuita, iar in caz contrar va trebui sa achiti o taxa de acces.

4. Vei admira cel mai spectaculos foc de artificii de revelion din lume

Dubaiul este orasul care se pregateste intens, atunci cand vine vorba de cel mai impresionant moment din an, jocul de artificii. Organizarea show-ului de artificii  are loc, de obicei, pe insula artificiala Palm Jumeirah. Asadar, daca iti vei petrece revelionul in Dubai, vei putea sa vezi un adevarat spectacol al luminii la ora 00.00.

5. Vei putea servi cina de revelion pe croaziera Dhow Cruise Dubai

O petrecere de Anul Nou cu adevarat speciala, in comparatie cu alte locatii, o reprezinta petrecerea pe vasul de croaziera Dhow Cruise Dubai.  De aici vei putea observa foarte bine spactacolul artificiilor si vei putea privi frumusetea arhitecturii din zona Dubai Marina, in timp  ce iti vei desfata papilele gustative cu cele mai mai fine preparate si bauturi. De partea de entertaining se vor ocupa artistii locali, care te vor tine pe ringul de dans cu repertoriile lor vaste.

Daca ti-am starnit curiozitatea, atunci pregateste-te si rezerva-ti din timp locul pentru un revelion fantastic, poate cel mai frumos din cate ai avut pana acum!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.