Revenire specataculoasa la "Te vreau langa mine"! Iulia si Serban isi doresc sa fie acceptati din nou in emisiune, insa totul depinde de decizia colegilor lor! Iata ce marturisiri au facut cei doi si ce hotarare s-a luat in privinta acestora

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:44

Mai hotarati ca niciodata, Iulia si Serban au fost intampinati cu multe comentarii.

Iulia si Serban au venit cu mult entuziasm in platou, exprimandu-si dorinta arzatoare de a reveni in emisiune. Cei doi au fost la intalnire pentru a lamuri situatia lor complicata si dupa multe discutii au ajuns la concluzia ca nu se potrivesc si nu au sentimente  unul pentru celalalt.
"Ne-am intalnit, am discutat si am ajuns la o concluzie amandoi, de a merge fiecare pe drumul lui si am  dori a revenim aici, in platou, sa ne gasim jumatatea!", a spus Iulia.

"Am decis ca eu s-o las in pace pe Iulia, nu-i mai fac avansuri, nu-i mai fac nimic, o las in drumul ei, eu ma duc in drumul meu, sa-mi gasesc pe cineva! E mai bine sa fim pe drumuri diferite!", a zis Serban.
Iata ce pareri si comentarii au avut ceilalti colegi despre dorinta celor doi si ce hotarare s-a luat in privinta lor:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: