Bucureștenii se întorc la restricții din acest weekend! Regula pe care toată lumea trebuie să o respecte

Author: Ana Dinu
Regula pe care toată lumea trebuie să o respecte
Sursa: PixaBay

Primăria Capitalei a anunțat o serie de restricții pare se vor aplica din acest weekend pe teritoriul Bucureștiului, pentru desfășurarea unor evenimente sportive.

Restricții de circulație se vor impune în București în acest weekend, după cum a anunțat Primăria Capitalei. Mai multe zone din București vor fi închise cu ocazia desfășurării unor evenimente sportive.

Restricții în Capitală din acest weekend 

Mai multe zone din București se vor închide sâmbătă și duminică cu ocazia desfășurării competiției de ciclism, astfel autoritățile au decis instituirea unor restricții de circulație în trafic sâmbătă, după cum urmează:

- se va închide rondul de pe Șoseaua Kiseleff, în intervalul orar 11:00-17:00, pentru amenajarea zonei de sosire și ceremonia de premiere a câștigătorilor;

- în intervalul orar 15:00-17:00, va fi restricționată circulația pe banda I pe traseul DN!-Șoseaua București Ploiești – Casa Presei Libere – Arcul de Triumf – Rond Șoseaua Kiseleff, pentru intrarea în București a caravanei cicliste sub supravegherea Brigăzii Rutiere.

Traficul rutier pe acest traseu se va desfășura pe celelalte benzi de circulație, sub îndrumarea Brigăzii Rutiere.

De asemenea, duminică, atunci când este programată finala ”Turul României”, traficul din Capitală va fi restricționat între orele 10:00 și 21:00, pe diferite străzi din partea de nord a Bucureștiului.

-în intervalul orar 15:00-17:00 se va desfășura finala competiției pe traseul alveolele Kiseleff-Șos Kiseleff- Arcul de Triumf- Şoseaua Regele Mihai I- întoarcere la Piaţa Presei Libere- retur; 

- în intervalul orao 17:00-18:30, premierea participanţilor în rondul de pe Şoseaua Kiseleff;

- în intervalul orar 18:30-21:00, dezafectare şi defluire totală a participanţilor şi a carosabilului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Autoritățile au decis să impună restricții de circulației pentru desfășurarea evenimentului ”OMV Petrom Bucharest Half Marathon 2021”, astfel, traficul va fi blocat în mai multe zone din Capitală.

Citeste si: România intră în scenariul roșu! Ce ORAȘE și localități vor avea parte de restricții dure

Circulația restricționată în Capitală în weekend

Arterele de circulație vor fi redeschise traficului rutiere treptat, în funcție de poziția ultimului alergător care se încardează în timul regulamentului de concurs.

”Mijloacele STB vor fi deviate pe str.

Vatra Luminoasă, iar capătul liniilor va fi mutat direct în depoul de pe str. Tony Bulandra în data de 05.09.2021, începând cu ora 15,00. Începând de sămbătă, 04 septembrie, ora 7,00, se va restricţiona parcarea autoturismelor în zona intrării din bd. Basarabia a Stadionului Arena Naţională”, precizează Primăria Capitalei.

De asemenea, ”Festivalul Nostralgia” are loc pe strada Lipscani, iar traficul rutier va fi restricționat, de joi până duminică, între intersecția cu strada Domnița Anastasia și Calea Victoriei.

Citeste si: Noi restricții Covid! Ce măsuri sunt luate în calcul pentru combaterea valului patru al pandemiei

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.