REVOLTA impotriva lui Suleyman Magnificul! Lideri din lumea araba, SPERIATI de popularitatea celui mai indragit serial turcesc

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:55

Scandal mare in Pakistan din cauza serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”! Lideri politici, reprezentanti ai clerului, dar si artisti cer interzicerea difuzarii serialului turcesc.

Ziarul National titreaza ca serialul “ Suleyman Magnificul ” a inceput sa fie difuzat si in Pakistan. Speriati de popularitatea de care a inceput sa se bucure sultanul si cadanele care incearca sa-i cucereasca inima in randul telespectatorilor, politicieni, clerici si artisti pakistanezi au iesit la atac, indemnand populatia sa nu se dea cu turcii.

Insa imediat ce au facut cunostinta cu maretul sultan interpretat de Halit Ergenc, temperamentala Hurrem (Meryem Uzerly), delicata Hatice (Selma Ergec), ambitiosul Ibrahim (Okan Yalabik) si multe alte personaje, pakistanezii s-au declarat fani inraiti.

Iar asta nu a fost deloc pe placul politicienilor, reprezentantilor clerului, dar si artistilor autohoni. Acestia vor interzicerea serialului!

Cei care sunt impotriva difuzarii serialului sustin ca povestea filmului ii indeamna pe pakistanezi la pacate, indepartandu-i de la valorile traditionale, islamiste. Unde mai pui ca actritele din serial sunt foarte sexy, poarta decolteuri adanci ceea ce i-ar putea face pe barbati sa comita pacate, iar pe femei sa isi doreasca emanciparea.

Artistii pakistanezi sunt impotriva serialului deoarece achizitionarea drepturilor de difuzare este foarte scumpa pentru pakistanezi care ar trebui sa se uite la productii proprii. “ Serialele turcesti sunt productii foarte scumpe pe care industria noastra nu si le-ar permite niciodata ”, a declarat actorul Abid Ali, deranjat de faptul ca se cheltuie 2500$ de episod pe drepturile de difuzare, suma care ar fi putut fi cheltuita pe productii pakistaneze.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Noi facem totul cu mult mai putini bani ”, a adaugat actorul.

In Pakistan, serialul autohton “Mere apne” are si el mare succes la public. Insa productia a fost filmata intr-o sufragerie si cu o singura camera de filmat. Actorii aveau la dispozitie o singura camera pentru machiaj si garderoba.

Sunt multe motive pentru care pakistanezii au ajuns sa iubeasca serialele turcesti. Decoruri superbe, peisaje frumoase si actori care arata foarte bine ”, a incheiat actorul pakistanez.

 

 

Taguri: