REVOLTATOR! A cheltuit UN MILIARD de dolari la poker din banii contribuabililor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 15:35

Priviti-o pe aceasta doamna respectabila!

Numele ei este Maureen O'Connor, are 66 de ani acum, si, in perioada 1986- 1992, adica timp de 6 ani, a fost prima femeie primar a orasului american San Diego. Mai mult, a fost casatorita cu unul dintre cei mai bogati oameni din America- fondatorul unui celebru lant de restaurante tip fast-food.

Sotul s-a stins, insa, din viata in 1994, anii la carma primariei au ajuns si ei la final, iar Maureen a inceput sa traiasca o perioada grea din viata ei.
Suferinta unei femei, ramase vaduve credeti, insa, ca este motiv pentru dezbateri aprinse la toate marile televiziuni americane? Nici vorba!

Maureen O'Connor are, doamnelor si domnilor, un viciu pe care nu vi l-ati imagina. Timp de 9 ani, a jucat poker pe internet si a cheltuit un miliard de dolari! N-ar fi fost nici aceasta suma enorma un soc pentru americani, daca banii nu ar fi provenit din fundatia de caritate infiintata de raposatul sot al doamnei.


Va imaginati revolta americanilor care au donat bani in scopuri caritabile si afla acum ca, de fapt, miliardul de dolari a fost jucat la poker! Maureen a fost data in judecata, insa, are toate motivele sa scape nepedepsita. Motivul invocat de avocatul doamnei pentrul viciul destul de costisitor este cat se poate de relevant in justitie. Ce vor reusi avocatii sa dovedeasca, numai ei stiu. Cert este ca mii de americani sunt revoltati sa auda ca banii lor s-au dus la jocuri de noroc, si nu in scopuri caritabile.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.