REVOLTATOR! Atentat CU BOMBA in Piatra Neamt VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:11

Suspectii au avut un plan bine pus la punct. In toiul noptii, in jur de ora 3.00, ei au ajuns in fata locuintei lui Bogdan Mararu, care este fratele lui Gheorghita, cel care a fost asasinat in noiembrie 2010.

Cei 3 si-au facut repede treaba. Au luat bomba si au legat-o la cablurile de alimentare ale masinii pentru ca in momentul in care ar fi fost pornita, dispozitivul ar fi explodat. Unele surse vorbesc despre un anume tip de exploxibil extrem de puternic: C4, unul care ar fi transformat o zona de cateva zeci de metri in jur in moloz.

Dar oficial, nimeni nu a vorbit despre un asemenea tip de explozibil.
Cert este ca a fost vorba despre un explozibil militar. Ce nu stiau indivizii? Erau urmariti de Serviciul Roman de Informatii. Trupele speciale i-au incatusat imediat dupa ce au pus bomba sub masina. Imediat, pirotehnistii au ajuns la fata locului cu echipamente de ultima generatie. Printre ele se afla si un robot cu senile care ar fi trebuit sa scoata bomba de sub masina fara riscuri.

Locatarii din zona au fost evacuati si o suprafata de aproximativ 2 kilometri patrati a fost incercuita de forte de ordine.
Masina sub care se afla explozibilul era parcata la mai putin de doi metri de un bloc. Nimeni nu avea acces in zona, in afara de specialisti. Primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, vorbeste si el despre o situatie fara precedent, dar ca acum toata lumea este in siguranta.

In acest moment, 6 persoane sunt audiate de anchetatori in urma tentativei de asasinat a interlopului Bogdan Mararu. Membrii gruparii intentionau sa distruga prin incendiere si doua spatii comerciale din Piatra Neamt, apartinand altor doua persoane.Conflictul
interlopilor din Piatra Neamt a avut un episod sangeros in noiembrie 2010.

Atunci, Gheorghita Mararu, lider al lumii interlope nemtene, a fost ucis intr-o cafenea din oras. Ulterior, a izbucnit cel mai mare scandal din Ministerul de Interne, soldat cu destituirea sefului Politiei Romane, Petre Toba si a secretarului de stat Dan Fatuloiu. Nici seful politiei din Piatra Neamt, Aurelian Soric, nu a scapat. Si el a fost dat afara de superiori.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.