REVOLTATOR - Avea hemoragie interna, dar medicii au externat-o! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 17:00

Acuzatii grave la adresa unor medici din Sibiu, parintii unei tinere zis ca fata lor, victima unui accident rutier, a fost externata desi acuza mari dureri. Acestia i-au recomnadat calmante si un unguent pentru rani desi avea hemoragie interna.

"Este inuman sa lasi un copil de 18 ani sa plece de la spitala in felul in care era si sa merg cu el acasa. Pe doamna doctor nu am sa o iert pentru ca fata mea putea sa-si piarda viata", a spus mama tinerei.

 

Este incredibil, dar aceasta femeie acuza medicii de la Spitalul Judetean din Sibiu ca trimis copila sa moara acasa desi era in stare foarte grava.

Totul a inceput in urma cu cateva zile cand Andreea a fost victima unui accident rutier. Se afla impreuna cu un prieten pe motocicleta cand au fost loviti de o masina condusa de un sofer care nu le-a acordat prioritate. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Urmareste

materialul video prezentat in cadrul Stirilor Kanal D si afla cum se simte in momentul de fata tanara si ce are de gand sa faca mama acesteia.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.