REVOLTATOR! Bolnavii dintr-un spital proaspat renovat vor fi mutati VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 16:05

Pe principiul "Mai intai facem, apoi gandim!", edilii din Timisoara au reabilitat spitalul cu bani de la bugetul local.

Mai precis, doua milioane de lei. Initiativa este laudabila, intrucat unitatea medicala era intr-o stare avansata de degradare. Fatada a fost complet reabilitata, acoperisul a fost renovat in totalitate, geamurile au fost inlocuite, iar saloanele au fost dotate cu grupuri sanitare noi. Bucurosi ca vor avea parte de conditii decente, medicii au pus si ei mana de la mana si au strans 1500 de lei, bani care i-au investit in mobilier.


Dar asa cum spune o vorba o romanului „Graba strica treaba!", dupa ce au facut investitii serioase in reparatii capitale, edilii si-au dat seama ca imobilul din buricul targului nu este tocmai potrivit pentru a gazdui un spital. Medicii sunt revoltati de ideea inexblicabila a primarului si spun ca imobilul nu corespunde intocmai cerintelor de functionare ale unui spital. In plus, edilul a decis mutarea intr-un fost camin studentesc.


Imobilul in care ar trebui sa se mute spitalul arata ca dupa bombardament, asa ca edilii sunt obligati sa o ia practic de la capat cu investitia. Pacientii nici nu vor sa auda de complexul studentesc, unde terasele si cluburile sunt deschise pana in zori. Primarul vrea ca locul saloanelor sa fie ocupat de birouri, iar cladirea ar urma sa gazduiasca centre culturale si consulate. Autoritatile estimeaza ca mutarea propriu zisa a pacientilor va avea loc peste patru, cinci luni.
Pana atunci, la investitii inainte!

 

Taguri: