Revoltator! Doi elevi s-au imbatat crita in timpul orelor de curs VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:43

Pare incredibil, dar din ce in ce mai multi adolescenti au probleme in a consuma alcool in exces sau alte substante interzise.

Doi elevi din Barlad, judetul Vaslui, au ajuns la spital beti crita dupa ce au chefuit la scoala alaturi de colegi. Au varste cuprinse intre 14- 16 ani si fac zilnic naveta din comunele invecinate pentru a veni la cursuri.

Baietii si-au luat de acasa o sticla cu visinata, iar cand au ajuns la ore s-au pus pe baut. Nu s-au lasat pana cand nu au golit-o. Pentru ca nu mai aveau ce bea au plecat de scoala sa caute bautura.


Nu au ajuns prea departe pentru ca s-au prabusit in plina strada, beti crita. Trecatorii au sunat serviciul de ambulanta. Elevii au ajus la spital in stare avansata de ebrietate.

Ispectoratul scolar judetean a demarat o ancheta pentru a vedea cum s-a putut ajunge la o asemenea situatie in scoala respectiva. Profesorii au declarat ca elevii au chiulit de la mai multe ore.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.