REVOLTATOR! Face ecografii 4D femeilor insarcinate desi nu este medic obstetrician VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 16:15

Ca sa intelegeti mai bine, vocea celei care explica cu atat de multa siguranta ce culoare au ochii fatului din pantecele mamei este a doctoritei Catalina Santriana Ceza, specialist in medicina generala.

Ea sustine ca poate vedea, la o simpla ecografie, ceea ce niciun obstetrician din lume n-a reusit pana acum! Cui i-a fost dat sa auda asemenea minunatie? Ioanei, sa o numim asa pe viitoarea mama, din dorinta ei de a-si proteja identitatea. Ioana este insarcinata in luna a patra si, ca orice viitoare mamica, a vrut sa se asigure ca totul este in regula. Asta mai ales pentru ca, la inceputul sarcinii, a intampinat ceva probleme.


Am cautat raspunsul la Colegiul medicilor din Bucuresti. Acolo am aflat ca pe numele medicului Catalina Santriana Ceza au fost inregistrate mai multe plangeri. Comisia de Disciplina a analizat fiecare caz in parte, iar, in martie anul trecut, a luat si o hotarare.

Doctorita a contestat decizia, iar, in decembrie anut trecut, Colegiul Medicilor din Romania a hotarat ca femeia isi poate continua activitatea medicala, ca doctor generalist si nicidecum ca obstretician. Asa ca s-a reapucat de lucru! Face ecografii 4D, desi, oficial nici nu are voie sa realizeze astfel de examene medicale.
Doctorita Ceza, insa, sustine ca isi desfasoara activitatea perfect legal.

Si modalitatea prin care medicul elibereaza facturile lasa de dorit. Documentul pe care i l-a dat Ioanei, de pilda, nu are nici serie si nici numar. Totul e pe bon fiscal. Mamica Ioana a dat 400 de lei pentru o ecografie si sustine ca nu a inteles nimic din examenul medical.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.