REVOLTATOR. Modul socant in care o batrana a fost BATJOCORITA de cativa adolescenti

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:02

Imagini revoltatoare. Strigatoare la cer! Trei tineri, dornici de distractie, se filmeaza batjocorind cumplit o biata batrana.

Nici parul ei alb, nici urletele, nici privirea inspaimantata a bietei victime nu le inmoaie inimile. Dimpotriva, rad si se provoaca unii pe altii sa repete tortura! Trei tineri se amuza pe seama sarmanei batrane. In imagini se vede clar cum unul dintre ei o apuca pe femeie de guler si o invarteste in mijlocul strazii. Ceilalti rad de mama focului in timp ce biata femeie tipa ca din gura de sarpe!

Odata scapata din mainile lor, batrana o ia la fuga.

Dar nu reuseste sa ajunga prea departe. Cruzimea tinerilor pare sa nu aiba limite. Nu le pasa de nimic. Nu au constiinta si par lipsiti de orice urma de umanitate. Indemnat de tovarasi, acelasi baiat, alearga si o ia din nou de guler!

L-am gasit pe baiatul care e protagonistul principal in filmul care a revoltat o tara intreaga. Era in acelasi loc unde s-a lasat filmat in timp ce o chinuia pe batrana, in apropierea unui bar din Jilava.

De ce a facut asta?! Tanarul ne-a lasat fara cuvinte. Nu are nicio urma de regret. De ce ar avea, doar sustine ca batrana s-a simtit bine!

Ne e greu sa credem ca femeia a cerut sa fie batjocorita in mijlocul strazii si ca totul i s-a parut un joc. Batrana e diagnosticata cu o boala psihica grava. O cunoaste tot satul si aproape toti rad de suferinta ei.

Sora, care primeste de la stat ajutor pentru ingrijirea femeii cu handicap, sustine, cu seninatate, ca nu s-a intamplat nimic grav.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Iar asta nu e tot. Femeia spune ca nu are cum sa o ingrijeasca pe batrana asa ca o lasa sa umble pe strazi. Am sesizat si politia in acest caz.

Oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce masuri vor lua in ceea ce-i priveste pe tinerii fara mila, dar pusi pe distractie pe seama unei batrane bolnave si neajutorate.

##VIDEO108192##

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.