REVOLTATOR. O adolescenta a incercat sa-si OTRAVEASCA bona punandu-i clor in bautura

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:27

O adolescenta in varsta de 12 ani din Marea Britanie a turnat clor in bautura femeii care trebuia sa aiba grija de ea pe perioada vacantei.

Gestul unei adolescente in varsta de doar 12 ani a uimit o lume intreaga! Fetita care locuieste cu mama ei intr-un apartament din Londra, a turnat clor in bautura unei prietene de familie. Femeia venise in vizita, la rugamintea mamei fetitei, pentru a avea grija de ea pe perioada vacantei de vara, in lipsa mamei.

Victima a declarat pentru Daily Mail ca s-a mirat cand a vazut ca adolescenta i-a pregatit micul dejun constand dintr-un sandvis suc de mere si ceai, insa a acceptat sa stea la masa in semn de prietenie.

De fapt, fetita "condimentase" sucul si ceaiul cu niste clor. Femeia a adaugat ca a simtit un miros neobisnuit cand vrut sa bea din ceai, drept urmare a gustat din suc pentru ca a vrut sa-i faca pe plac fetei.

Dupa o singura inghititura, femeia a simtit cum gatul ii arde puternic si a inceput sa vomite instantaneu. Din fericire pentru ea, ranile nu i-au lasat urmari grave, iar organele interne nu i-au fost afectate.
Adolescenta si-a recunoscut fapta. Pentru ca este minora, ea a fost condamnata la opt luni de munca in folosul comunitatii. Mama adolescentei a fost, de asemenea, amendata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: