REVOLTATOR! Peste doua tone de carne stricata de pui ar fi putut ajunge in farfuriile noastre

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Peste doua tone de carne de pui neconforma ar fi putut ajunge in farfuriile noastre! Un patron s-a gandit ca ii merge afacerea si fara avizul sanitar-veterinar!

##VIDEO98353##Ce-au gasit autoritatile in urma unui simplu control? Mizerie de nedescris, scrumiera si mopul, in acelasi loc in care e tinuta si carnea. Patronul acestui depozit din Capitala nu pare a fi deloc ingrijorat ca marfa pe care o vinde nu are avizul medicilor veterinari.

Ca sa nu ii fie descoperite ilegalitatile, angajatii prelucrau carnea pe timpul noptii. Unde era vanduta carnea? Anchetatorii spun ca patronul, ca sa nu fie prins, distribuia carnea in zorii zilei catre mai multe shaormerii si restaurante din capitala.

Barbatul risca inchisoare pentru evaziune fiscala. Si intreaga cantitate de carne va fi supusa analizata sanitar- veterinar, apoi va fi distrusa.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.