REVOLTATOR! Politistii au oprit o inmormantare si au retinut mortul pentru "cercetari"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:14

Sa le stea oamenilor inima in loc, nu alta. Exact cand neamurile si vecinii din sat isi jeleau la groapa mortul, un barbat de 56 de ani, s-au trezit cu politia peste ei.

Fara sa tina cont ca defunctul tocmai urma sa fie coborat in mormantul unde avea sa-si doarma somnul vesnic, oamenii l-au intors de pe ultimul drum.

 

Suferind de cancer, Vasile Pruteanu si-a dat ultima suflare in spital, unde fusese internat de familie. Cum, in urma cu 4 luni, omul a fost si victima unei agresiuni, in ziua priveghiului rudele raposatului ar fi susotit ca poate cauza mortii ar fi loviturile incasate.

 

Asta chiar daca atunci, pe certificatul medico-legal, scria negru pe alb ca omul si-a pierdut doar cativa dinti. Vigilenti din fire, imediat ce-au auzit presupunerile indoliatilor, politistii si-au intrat serios in rol.

 

Convinsi ca au de-a face cu un omor, desi nimeni n-a facut vreo plangere, oamenii legii au redeschis cazul. Nici n-a mai contat ca lumea era gata-gata de ingropaciune, si le-au suflat mortul de sub nas, pentru inca o necropsie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

Abia dupa trei ore oamenii legii au adus sicriul inapoi, iar incredibilul caz, redeschis de o "barfa", a fost inchis.

 

Si cu mortul luat, si cu inmormantarea intrerupta, tot rudele au fost cele care au scos bani din buzunar pentru refacerea autopsiei.

 

Pai, sa nu se rasuceasca in mormant bietul nea` Vasile?

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.