REVOLTATOR! Preot prins beat la volan a refuzat sa se legitimize VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 17:20

Impleticite-s caile Domnului, iar tocmai pe ele a fost prins si preotul din imagine.

Suparat ca a fost pus sa sufle in etilotest, de mai sa-i iasa ochii din cap, omul s-a agatat la propriu cu dintii de aparat. Pana l-a rupt! Cata inconstienta! Fara sa-i pese ca imbraca haina sfanta, dar mai ales ca poate fi un pericol, slujitorul Domnului s-a urcat baut la volan.

Imaginati-va ce nenorocire ar fi putut sa aiba loc! Masina gonea cu o viteza uluitoare, drept dovada ca, in urma accidentului, a ajuns cu rotile in sus, pe marginea drumului.
E o minune dumnezeiasca faptul ca toti cei implicati in accident, trei la numar, au scapat cu viata. Initial, soferul nu a vrut sa se legitimeze. Arhiepiscopia Tomisului a recunosct, insa, ca preotul e din parohia ei.

Vorbim despre Valeriu Roman, consilier eprahial, considerat om de incredere, si seful corului arhiepiscopiei. Pana acum, nimeni nu a reusit sa afle de unde venea preotul si, mai ales, unde a baut.
Cel mai probabil, slujitorul Domnului pleca de la biserica Sfantul Mina din Constanta si se indrepta spre casa, in Eforie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.