REVOLTATOR! Reprezentantii firmelor de pompe funebre se bat pentru repatrierea cadavrelor romanilor ucisi in Italia VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 19:25

Zeci de oameni s-au luat la cearta, sambata noaptea, in provincia Cosenza.

Motivul: Repatrierea romanilor ucisi in teribilul accident rutier de sambata. Angajatii mai multor firme de pompe funebre mai aveau putin si se incaierau. Si asta de fata cu rudele pasagerilor, care au venit intr-un suflet la fata locului. Repatrierea romanilor costa mii de euro pentru fiecare victima in parte. O afacere banoasa in Italia lovita de criza, asa ca reprezentantii firmelor nu au mai tinut cont de nimic.

Romanii lucrau in Italia la cules de citrice.
Isi terminasera programul si au urcat in microbus ca sa se intoarca acasa. La un moment dat, soferul a vrut sa traverseze printr-un loc nepermis, iar microbuzul a fost lovit in plin de un tren. Impactul a fost atat de puternic, incat dupa coliziune, autovehiculul a fost tarat pe calea ferata mai bine de 600 de metri. Doar doi pasageri din microbuz au supravietuit.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.