REVOLTATOR! Sunt nevoiti sa suporte MIROSURI GRELE din cauza resturilor de peste aruncate de o fabrica in raul din localitate VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 13:10

30 de familii dintr-o comuna clujeana sunt la un pas de rascoala. Totul din cauza unei fabrici de prelucrare a pestelui, care de 3 ani isi varsa reziduurile in paraul care trece prin localitate. Mirosul pur si simplu iti intoarce stomacul pe dos.

La un pas de revolta! Satui de mirosurile dezgustatoare, oamenii sunt hotarati sa puna piciorul in prag: ori ei, ori firma de prelucrare a pestelui.

Cum sa locuiesti aici? Pe o distanta de 3 kilometri, nici ca se mai poate respira. Zi de zi, mirosul intepator le intra in case, in haine, in piele!

Albia, prin care in urma cu 3 ani curgea o apa curata ca lacrima, s-a umplut acum de un mal urat mirositor.
Disperati ca nimeni nu le aude strigatele, oamenii ne-au chemat pe noi, echipa Kanal D.

Incercam sa dam de cineva din conducere, insa usa este inchisa, iar la interfon nu raspunde nimeni.

Din spatele portii si-au facut aparitia proprietarii spatiului. Ei au dat terenul in folosinta italienilor. Dupa ce au incheiat contractul, au inchis ochii la tot ce se intampla, spun localnicii.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.