REVOLTATOR. Turistii care nu-si permit sa inchirieze un sezlong pe litoral, UMILITI mai ceva ca niste infractori

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:27

Cine nu-si permite sa plateasca un sezlong pe una dintre plajele cu pretentii, ar fi bine sa nu indrazneasca sa paseasca pe nisipul fierbinte, daca nu vrea sa fie umilit!

Nu intamplator si-a castigat Mamaia statutul de statiunea fitelor! Priviti cum sunt tratati turistii pe litoralul romanesc! De cativa ani pe plajele de la malul marii neoficial, prosopul este interzis. Patronii si-au impartit feliile de nisip si le-au umplut ochi cu tot felul de sezlonguri sau baldachine pe care le inchiriaza pe bani frumosi.

Am facut si noi un experiment ca sa vedem cum reactioneaza paznicii plajelor de lux.

Ne-am luat prosopul la subrat si am pornit in cautarea unui loc liber pe nisip. N-aveam sa stim ca vom fi huliti mai ceva ca infractorii! Nici nu am ajuns bine pe plaja ca un barbat, vizibil derajat de faptul ca am indraznit sa ne asezam pe nisip, intr-o zona cu pretentii, ne ia la rost! Ne strangem lucrurile si plecam la marginea plajei, departe de toti turistii, izolati ca niste paria.

Dar cine ii permite acestui asa zis patron peste nisipul plajei sa reactioneze asa si sa ii umileasca pe turistii care nu si permit sau care pur si simplu vor sa la plaja pe nisip? Niciun drept, dimpotriva incalca legea. Si, din pacate, nu e singurul. Povestea se repete pe o alta plaja, tot de la polul fitelor, la Mamaia.

##VIDEO119060##

Ne-au trimis pe o alta plaja, fara sa stea prea mult pe ganduri.

Cu siguranta nu suntem primii turisti carora le explica regulile stabilite de patron. Practic, barbatul recunoaste ca a pus stapanire pe plaja care nu-i apartine. Regulile sunt clare si pe intelesul celor care au urechi sa auda: fiecare plaja trebuie sa aiba si locuri pentru cearceafuri, mai exact 30% din suprafata nu are voie sa fie ocupata de sezlonguri.

Patronii prefera sa plateasca amenzi, decat sa piarda bani grei lasand nisipul gol.

Sa facem un calcul simplu. O familie, mama, tata si doi copii, ar trebui sa scoata din buzunar, in fiecare zi, pentru patru sezlonguri in jur de 100 de lei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Turistii care vor sa stea pe nisip bat plaja in lung si in lat ca sa gaseasca un loc in care sa nu fie umiliti! E aproape imposibil sa sa gasesti un petec de nisip neocupat, unde sa-ti asezi cearceaful fara sa fii nevoit sa scoti cel putin 20 de lei

din buzunar. In aceste conditii, ne intrebam: unde e respectul pentru turist, pentru cel care plateste ca sa se relaxeze, nu ca sa fie umilit?

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.