REVOLTATOR. Un nou nascut, ABANDONAT la marginea unui cimitir

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 25 aug 2021, 18:30

Cat de mult isi doresc unele femei sa aiba copii si cat de usor renunta altele la bebelusii lor!

Un nou-nascut a fost abandonat la marginea unui cimitir unde a fost gasit de cativa muncitori. Bebelusul a vrut cu orice pret sa traiasca in ciuda faptului ca a fost lasat la marginea cimitirului. A tipat cat l-au tinut plamanii lui de nou-nascut si asa a fost auzit de angajatele unei benzinarii din apropiere.

Femeile au anuntat niste muncitori cazati la un hotel din zona si acestia au plecat in cautarea copilului.

S-au ghidat dupa plansul care se auzea dintre morminte. Cand au vazut copilul, cei doi muncitori l-au luat repede in brate. Micutul s-a simtit bine si a incetat sa planga, ba, mai mult le-a zambit salvatorilor sai. Apoi, baietelul a fost transportat la spital.

Cazul bebelusului abandonat a fost preluat de politisti. Ei au anuntat Directia pentru Protectia Copilulului Arges si cauta sa o identifice pe mama baietelului.
Daca va fi gasita, ea va raspunde penal pentru rele tratamente alpicate minorului, urmand ca, in functie de ancheta, sa apara si alte acuzatii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO122698##

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.