REVOLTATOR! Un satean a sadit o livada chiar in mijlocul unui drum public

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 18 oct 2020, 20:45

Pe strada Catinei din satul Costi nu mai este liniste de cativa ani, de cand familia Struta si-a amenajat in mijlocul drumului o gradina.

Proprietarii sustin ca au acte pe bucata de teren si in realitate, strada ar fi blocata de curtea altui vecin. Din cauza gradinii, rasarite in mijlocul strazii, locul de trecere s-a ingustat cu peste trei metri. Primarul din localitate spune ca scandalul de pe strada Catinei e mai vechi si ca responsabil ar fi fostul edil, care ar fi inchis ochii in momentul in care familia Struta ar fi facut actele pentru bucata de drum.


Mai mult, situatia de pe strada Catinei ar putea ajunge si in instanta in cazul in care o interventie a pompierilor ar fi impiedicata de gradina din mijlocul strazii. Pana cand strada Catinei va fi din nou redata in intregime circulatiei, cei care locuiesc in zona se roaga sa nu apara vreo situatie de urgenta.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.