Reyhan din serialul "Mireasa din Istanbul", una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata cum arata Semra Dincer la debutul ei in cinematografie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2020, 01:50
video Foto(5)

Reyhan din serialul "Mireasa din Istanbul" reprezinta o figura emblematica in lumea cinematografiei din Turcia.

Semra Dincer s-a nascut in anul 1965 in Ankara, intr-o familie simpla. Desi nu a ales de la inceput drumul spre arta cinematografica, Semra si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru teatru pe care avea s-o fructifice peste ani.

Semra Dincer a urmat studiile Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Ankara, devenind scriitoare si abia peste ani a realizat ca a venit momentul sa revina la prima sa dragoste- teatrul si a inceput sa se pregateasca in acest sens.

 

 

In anul 1984 a fost cooptata in primul sau serial de televiziune "Kose Donucu", care i-a dus succes si i-a adus notorietate, iar in anul 1998 a jucat in primul ei film artistic "Kaciklik Diplomasi", care a propulsat-o printre cele mai talentate si apreciate actrite ale vremii.

A continuat sa primeasca roluri atat pozitive, cat si negative, in peste 40 de seriale de televiziune, ajungand sa cucereasca publicul cu farmecul ei aparte.

In anul 2017 a fost cooptata sa joace in serialul "Mireasa din Istanbul", in care a acceptat sa interpreteze rolul Reyhan, mama lui Adem Sezgin. 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.