Reyyan din serialul "HERCAI" a primit inelul de logodna! Iata ce locatie de vis a ales iubitul ei Cedi Osman si cum arata pretioasa bijuterie!

Author: Ana Filip
Actualizat: 15 sep 2021, 17:02
Foto(12)

Ebru Sahin, protagonista serialului "HERCAI", si iubitul ei, Cedi Osman s-au logodit oficial! Frumoasa actrita a primit cel mai pretios inel!

Dupa incheierea filmarilor pentru serialul fenomen "Hercai", care i-a adus cel mai mare succes din cariera de pana acum, indragita Ebru Sahin a plecat intr-o vacanta de poveste in Maldive pentru a se relaxa alaturi de iubitul ei, Cedi Osman.
La acel moment presa din Turcia a speculat faptul ca celebra actrita ar fi fost ceruta in casatorie de catre iubitul ei, baschetbalistul Cedi Osman, insa la revenirea in Istanbul, cei doi indragostiti au infirmat zvonul aparut despre logodna.

De asemenea, indragita actrita a mai afirmat atunci si faptul ca familile lor s-au cunoscut deja asa cum se scrisese si in presa turca, insa deocamdata nu au stabilit nimic in legatura cu o posibila casatorie. Intre timp insa, minunea mult asteptata si anticipata s-a produs! De curand, frumoasa actrita a fost ceruta oficial in casatorie de iubitul ei!

Ebru Sahin a primit inelul de logodna!

Cei doi indragostiti Ebru Sahin si Cedi Osman au participat in ultima vreme la doua nunti importante ale unor buni prieteni. Celebra actrita a postat de fiecare data imagini inedite de la fascinantele evenimente si pareau extrem de entuziasmati, semn ca abia asteapta sa fie si ei protagonistii propriei lor nunti. 

In cursul zilei de ieri, celebra actrita a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini sugestive prin care si-a anuntat fanii ca a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Cedi Osman, marea sa iubire.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cum arata MAMA celebrei Ebru Sahin, protagonista serialului "HERCAI"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit indragita actrita de la cea care i-a dat viata!

Celebrul baschetbalist, Cedi Osman a ales o locatie de vis pentru fericitul eveniment, Cappadacia.

Mai precis cei doi indragostiti au urcat pe acoperisul unei cladiri din superba regiune turistica si intr-un cadru romantic, Cedi Osman a ingenunchiat in fata iubitei lui oferindu-i un inel pretios, menit sa pecetluiasca iubirea lor, marcand oficial logodna.

Citeste si: Ebru Sahin, schimbare radicala de look pentru noul proiect profesional! Iata in ce tara exotica a inceput sa filmeze frumoasa actrita si cum a fost surprinsa!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.