Reyyan, protagonista serialului "HERCAI", gest extrem! Iata la ce anume a recurs celebra actrita Ebru Sahin spre uluirea fanilor sai!

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 iun 2021, 17:56
Reyyan, eroina serialului Hercai Foto(7)
Reyyan, eroina serialului Hercai
Sursa: Instagram

Celebra Ebru Sahin, actrita care da viata personajului Reyyan in serialul "HERCAI", a recurs la un gest incredibil, ce i-a uluit pe fanii sai din mediul virtual.

Indragita actrita Ebru Sahin care interpreteaza magistral rolul Reyyan in distributia serialului "Hercai", a recurs la un gest radical la inceputul anului, cand a decis sa isi inchida conturile de Twitter si Instagram, din cauza comentariilor rautacioase lansate de fanii sai care au criticat relatia sa cu baschetbalistul Cedi Osman.

Reyyan din serialul Hercai, gest extrem!

Talentata actrita Ebru Sahin, care da viata personajului Reyyan in serialul turcesc "Hercai" a simtit faptul ca celebritatea are si parti bune si parti mai putin frumoase.

Dupa ce a primit un val de critici in mediul online din partea fanilor sai, care si-au manifestat nemultumirea fata de relatia sa cu celebrul baschetbalist Cedi Osman.

Desi nu are o experienta profesionala vasta, actrita Ebru Sahin, la doar 26 de ani, a reusit prin intermediul rolului Reyyan jucat in serialul fenomen "Hercai", sa cucereasca atat publicul din Turcia, cat si de peste hotare.

Astfel, fanii indragitei actrite au lansat o serie de comentarii rautacioase la adresa relatiei cu iubitul ei, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragostei inca din vara anului trecut.

Citeste si: Ebru Sahin trece prin cele mai frumoase momente din viata sa! Indragita protagonista a serialului "HERCAI" a primit cea mai mare veste!

Potrivit tvmania.ro, multi fani ai celebrei actrite Ebru Sahin si-au exprimat dezacordul asupra relatiei ei cu sportivul Cedi Osman si au criticat-o pentru faptul ca nu a format un cuplu si in viata

reala cu partenerul din serial, Akin Akinozu, cel care interpreteaza rolul lui Miran.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Asa cum se intampla de regula, fanii serialelor turcesti isi doresc enorm ca protagonistii sa formeze un cuplu si dincolo de platourile de filmare. Dupa avalansa de critici primite in mediul virtual, Ebru Sahin a fost extrem de deranjata si a decis sa isi inchida temporar conturile de Twitter si Instagram, pentru ca spiritele sa se calmeze.

La scurt timp, presa tabloida din Turcia a speculat faptul ca actrita s-ar fi despartit de iubitul ei, Cedi Osman si acesta ar fi fost de fapt motivul suspendarii conturilor de socializare, insa ulterior managerul actritei a precizat faptul ca Ebru a simtit pur si simplu nevoia unei pauze in mediul online, dupa ce a fost foarte deranjata de mesajele primite din partea fanilor sai. Insa dupa doar cateva zile, actrita a revenit in forta in mediul online, unde a acumulat peste 3 milioane de urmaritori.

Citeste si: Ebru Sahin si Akin Akinozu, protagonistii serialului "Hercai", surprinsi impreuna in orasul Midyat, in locurile in care au filmat pentru indragita productie!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.