Reyyan si Miran, in pericol de moarte! Ce se va intampla cu cei doi tineri, urmariti de Cihan? Aflati totul luni, 31 mai, intr-un nou episod dramatic din serialul "Hercai", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mai 2021, 11:54
Reyyan din serialul Hercai Foto(7)
Reyyan si Miran, personajele principale ale serialului Hercai!
Sursa: Captură KANAL D

Cihan se afla pe urmele celor doi indragostiti, Reyyan si Miran si are de gand sa isi duca planul la capat! Aflati ce se va intampla!

Serialul "Hercai" este difuzat de luni pana miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D si prezinta pas cu pas povestea impresionanta de iubire imposibila dintre Reyyan si Miran, doi tineri curajosi, ce lupta neincetat pentru a invinge trecutul intunecat al familiilor din care provin.

Indragita productie turceasca "Hercai" a captivat atentia publicului inca de la primele episoade, cu o intriga marcanta, nascuta dintr-o dorinta apriga de razbunare, care a declansat ulterior numeroase situatii extreme si actiuni pline de pericol si suspans.

Insa in centrul tuturor acestor actiuni se afla povestea de dragoste dintre Reyyan si Miran, cei doi protagonisti ai serialului, care nu vor ceda in fata obstacolelor si capcanelor la care vor fi supusi, ci dimpotriva vor continua sa lupte pentru relatia lor si pentru a restabili pacea intre familiile Sadoglu si Aslanbey.

Reyyan si Miran sunt urmariti indeaproape de Cihan!

In episodul de luni, 31 mai 2021, din serialul "Hercai", Reyyan si Miran sunt panditi de pericolul mortii, deoarece Cihan se afla pe urmele lor si are de gand sa isi duca planul diabolic

pana la capat. Barbatul vrea sa-l elimine definitiv pe Miran pentru a readuce linistea in familia Sadoglu.

Intre timp, Gonul fuge de la conacul Aslanbey, dupa ce indura pedeapsa crunta a bunicii sale si incearca din rasputeri sa il gaseasca pe Firat pentru a-i spune ca Azize si-a trimis oamenii sa-l ucida pe Miran.

Pe de alta parte, Zehra, Hazar si bebelusul lor ajung teferi la spital unde vor primi ingrijiri medicale.

Zehra incearca sa-l convinga pe Hazar ca Miran este cu adevarat fiul lui si il indeamna sa lupte pentru a putea demonstra tuturor acest lucru.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In tot acest timp insa Reyyan si Miran sunt in mare pericol, deoarece Cihan se afla pe urmele lor si are de gand sa isi puna in aplicare planul diabolic. Reyyan face tot posibilul sa-l mentina in viata pe Miran, care sufera cumplit dupa ce fusese impuscat din ordinul lui Azize. 

Aflati ce se va intampla cu cei doi tineri, dar si ce intorsatura vor lua lucrurile la conacul Sadoglu, luni, intr-un nou episod palpitant din serialul Hercai, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Unde este filmat indragitul serial "Hercai": fascinantele locuri si decoruri desprinse parca din basme se afla intr-una dintre cele mai pitoresti zone ale Turciei!

Citeste si: Frumoasa Reyyan din serialul "Hercai" s-a logodit cu iubitul ei, baschetbalistul Cedi Osman! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti in vacanta in Maldive!