Reyyan si Miran, in pragul despartirii! Aflati ce se va intampla cu cei doi indragostiti, luni, 5 iulie, intr-un nou episod dramatic din serialul "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Reyyan si Miran din serialul Hercai Foto(6)
Reyyan si Miran, personajele principale ale serialului Hercai
Sursa: Captură KANAL D

Apar noi piedici in calea fericirii celor doi indragostiti, Reyyan si Miran! Aflati ce se va intampla in familia Sadoglu, luni, in serialul Hercai, la Kanal D.

Planul de razbunare puse la cale de diabolica Fusun incep sa dea roade, deoarece treptat intre Reyyan si Miran se instaleaza neincrederea si suspiciunea si in cele din urma cei doi indragostiti ajung din nou in pragul despartirii, in ciuda faptului ca se iubesc enorm si asteptau cu nerabdare venirea pe lume a copilasului lor.

Ce veti urmari luni, 5 iulie 2021, in serialul "Hercai": Reyyan si Miran, la un pas de despartire!

In episodul de luni din serialul turcesc "Hercai", lucrurile se vor precipita din nou in familia Sadoglu. Reyyan si Miran ajung din nou in pragul despartirii, dupa toate evenimentele ciudate petrecute in viata lor in ultima vreme.

Din dorinta disperata de a-si proteja sotul si tatal de actiunile diabolice puse la cale de Fusun, in semn de razbunare, Reyyan incearca din rasputeri sa ii ascunda lui Miran atat faptul ca Azize este de fapt bunica sa, cat si faptul ca Fusun este principala vinovata de toate necazurile abatute asupra lor

in ultimul timp.

Intre timp, Miran incepe sa descopere anumite lucruri pe care sotia sa, Reyyan, i le-a ascuns intentionat si ii reproseaza acesteia faptul ca nu a avut deplina incredere in el asa cum ii promisese in trecut. In cele din urma cei doi indragostiti ajung din nou in pragul despartirii in ciuda faptului ca se iubesc enorm si asteptau cu nerabdare venirea pe lume a copilului lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: MIRAN, protagonistul serialului "Hercai", asa cum nu l-ati mai vazut pana acum! Iata cum a fost surprins celebrul Akin Akinozu!

Pe de alta parte, Azize incearca in continuare sa isi repare vechile gresile facute in trecut si pune la cale noi actiuni atat in ceea ce o priveste pe rivala sa, Fusun, cat si pe Cihan, pe care il banuieste ca acopera adevaratul asasin al lui Harun.

Aflati ce masuri va lua batrana Azize, dar si ce se va intampla cu Reyyan si Miran, luni, 5 iulie, intr-un nou episod din serialul "Hercai", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Reyyan, protagonista serialului "HERCAI", gest extrem! Iata la ce anume a recurs celebra actrita Ebru Sahin spre uluirea fanilor sai!