Reyyan si Miran trec prin momente cumplite la conacul Sadoglu! Aflati ce se va intampla, LUNI, intr-un nou episod dramatic din serialul „Hercai”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 feb 2021, 00:47
hercai serial turcesc Foto(5)
Reyyan, eroina serialului Hercai!

Reyyan si Miran sunt surprinsi la conacul Sadoglu! Ce se va intampla cu ce doi tineri?

Serialul turcesc „Hercai” prezinta o poveste dragoste imposibila, izvorata din ura si razbunare, care va fascina telespectatorii prin situatii psihologice profunde, personaje complexe, cat si prin dramatism si lupta neincetata pentru iubire. 

Reyyan trece prin clipe dramatice!

Miran decide sa o duca pe Reyyan la conacul Sadoglu pentru a-si revedea sora, care se afla in perioada refacere dupa accidentul suferit. Desi totul parea ca se intampla conform planului pus la cale de Miran impreuna cu Yaren, la un moment dat, tanarul devine suspicios atunci cand Reyyan intarzie.

Fara sa stea pe ganduri, Miran merge sa o intampine pe Reyyan insa ii apare in cale nimeni altul decat boierul Nasuh. Tanarul are o confruntare directa cu bunicul lui Reyyan, cu toate ca pune in pericol viata tinerei. Miran realizeaza ca totul a fost de fapt un complot bine gandit de Yaren, menit sa se incheie cu pedepsirea crunta a lui Reyyan.

Dupa confruntarea incrancenata petrecuta la conacul Sadoglu, Reyyan decide sa ramana alaturi de Miran, nu inainte insa, de a-i cere acestuia sa-i marturiseasca adevarul despre rivalitatea dintre cele doua familii.

In cele din urma, Miran decide sa ii povesteasca lui Reyyan adevarul despre ceea ce s-a intamplat in trecut intre familiile lor. Atunci cand tanara descopera motivele care au dus la aversiunea acerba dintre familiile Sadoglu si Aslanbey, este de-a dreptul socata, deoarece nu poate sa-l creada in stare pe tatal ei de nimic rau.

Reyyan incearca in zadar sa-l convinga pe Miran ca tatal ei, Hazar, nu este vinovat de dezastrul trait de acesta, in trecut, insa tanarul refuza sa asculte explicatiile fetei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod captivant din serialul “Hercai”, la Kanal D.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: Ebru Șahin, Reyyan, din noul serial “Hercai”, cucerește fanii cu frumusețea sa

Citeste si: Miran din serialul "Hercai", unul dintre cei mai atragatori actori turci! Iata cum arata logodnica celebrului Akin Akinozu!

Citeste si: Cine este marea dragoste a frumoasei Ebru Șahin, Reyyan, din îndrăgitul serial “Hercai”: "Ne înțelegem din priviri!"

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.