Rezultat INCREDIBIL! cheltuit 5000 de lire pentru a arata cu 10 ani mai tanara! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:15

Femeia din imagine nemultumita de felul in care arata s-a hotarat sa schimbe felul in care arata. Astfel aceasta a investit in ea 5000 de lire pentru a arata mai tanara cu 10 ani.

Ridurile adanci au fost tratate cu botox, iar rezultatele au fost vizibile abia dupa trei zile. Urmatorul tratament de reintinerire a fost un peeling chimic la nivelul fetei, asa incat toate tesuturile moarte au fost indepartate.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/t6-199bf3840a36dec914fbf241d5b6021e.jpg

 

"Imediat dupa asta aratam ca si cum as fi petrecut o saptamana la soare fara crema de protectie, pielea era fierbinte. Dar dupa doua zile roseata a disparut si pentru prima oara in viata mea pielea stralucea", a declarat Karen Cross.

 

Femeia si-a marit si buzele, insa a vrut in asa fel incat rezultatul sa fie cat se poate de natural. Imediat dupa acesta interventie Karen si-a albit dantura si a apelat la  un hairstylist care i-a definitivat coafura menita sa o intinereasca cu 10 ani.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

 

Rezultatele acestor interventii au fost de-a dreptul uimitoare, femeia ajung sa arata cu 10 mai tanara. Pentru a va convinge de acest lucru va invitam sa vizionati galeria foto de mai jos.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.