Rezultate BAC 2020, sesiunea de toamnă, pe județe și orașe. Vezi ce note ai luat - LIVE UPDATE

Author: Luiza Stama
Actualizat: 02 sep 2020, 12:48

Rezultatele la BAC 2020, sesiunea de toamna sunt publicate miercuri 2 septembrie, pana in ora 12:00 de Ministerul Educatiei.

Rezulatele la Bacalaureat 2020, toamna sunt anonimizate si fiecare candidat a primit un cod cu ajutorul caruia isi va afla notele, atat astazi, cat si in urma contestatiilor care pot fi depuse.

Update: rezultatele la BAC 2020, sesiunea de toamna, pe judete si orase au fost publicate si pot fi accesate pe edu.ro

Din clipa in clipa, rezultatele la Bac 2020, sesiunea de toamna se vor afisa pentru candidati.

Rezultatele la BAC 2020, sesiunea de toamna pe judete si orase

Edu.ro va afisa rezultatele pe judete si orase, atat astazi, 2 septembrie, cat si pe 5 septembrie, in urma contestatiilor pe care candidatii le pot depune astazi, intre orele 14:00 si 20:00. Rezultatele pot fi citite prin introducerea codului unic al fiecarui candidat pe Edu.ro.

Cum s-a desfasurat examenul de Bacalaureat 2020, sesiunea de toamna

Probele au inceput la ora 9:00, dupa ce elevii au fost primiti in salile de examinare si distribuirea subiectelor a fost incheiata.

Candidatii au avut la dispozitie 3 ore sa-si redacteze lucrarile si au putut sa foloseasca doar cerneala albastra sau pix cu pasta albastra.

La intrarea in scoli, toti elevii au fost testati epidemiologic si niciun candidat cu temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius nu a fost primit in examen.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Elevii au avut la dispozitie pateriale si echipamente de protectie si au purtat masti pe toata durata examenelor.

Candidatii au ocupat locuri, in salile de clasa, astfel incat distanta minima de siguranta sa fie respectata.

Toate salile de examinare au fost dotate cu camere video si audio, iar candidatilor nu li s-a permis sa aduca alte obiecte in incinte, in afara instrumentelor de scris.

Hartia folosita de absolventi a fost cea care s-a distribuit in salile de examinare si niciunui elev nu i s-a permis sa comunice in interior sau exterior cu alte persoane. Nici schimbul de obiecte, hartii, ciorne nu le-a fost permis candidatilor, iar cei care nu au respectat regulile au fost eliminati din examen.

Candidatii care nu vor promova examenul de Bacalaureat 2020, sesiunea de toamna se vor putea inscrie la urmatoarea sesiune de bacalaureat, care va avea loc in anul ce urmeaza. 

Citeste si: BAC 2020 toamna. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Limba și literatura română

Citeste si: Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Matematică

Citeste si: Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la istorie