Rezultatele autopsiei copilei de 12 ani, găsită într-un sac, într-un apartament din București. Mama fetei este suspectă, la fel și iubitul ei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 mar 2024, 01:40

Trupul neînsuflețit a fost cu greu identificat, deoarece se afla în stare avansată de putrefacție

Sursa: observatornews.ro

A fost realizată autopsia cadavrului fetiței de 12 ani, găsit în lada unui pat, într-un sac, într-un apartament din București. Descoperirea macabră a fost făcută sâmbătă, 3 iunie, la o lună de când copila a fost dată dispărută.

În timp ce mama fetei a fost arestată în Spania și supusă unui interogatoriu, a fost anunțat rezultatul autopsiei copilei de 12 ani, găsită într-un apartament din București. Concluziile anchetatorilor sunt șocante, iar iubitul femii, suspect și el, încă este căutat.

Rezultatul autopsiei copilei de 12 ani, găsită moartă, într-un apartament din București

C și, pentru a se afla identitatea persoanei ucise, a fost nevoie de prelevarea probelor ADN.

Raportul medicului legist arată că fetița de 12 a murit într-un mod violent. Pe trupul acesteia, au fost găsite urme de lovituri puternice și semne care arată că aceasta ar fi fost ștrangulată. Motivul crimei este încă necunoscut, motiv pentru care, cercetările continuă.

Citește și: „Parcă ești sechestrată”. Trupul degradat, găsit într-un apartament din București, ar putea fi al fiicei femeii dispărute. Nimeni nu mai știe nimic de ele de aproximativ două luni

Conform observatornews.ro, rudele fetei susțin că, deși tatăl ei îi anunțase dispariția de o lună, oamenii legii nu ar fi făcut nimic pentru a o găsi. Ancheta mai arată că minora a fost ucisă de mai bine de trei săptămâni.

Suspecții principali sunt chiar mama fetei, găsită și arestată în Spania, dar și iubitul ei, care s-ar afla în Olanda, în libertate. Când cadavrul a fost descoperit, s-a crezut că este al mamei copile, dar testele ADN au arătat altceva, confirmând scenariul sumbru la care familia copilei se gândea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mama și iubitul ei sunt bănuiți de crimă

Unchiul fetei, fratele mamei, nu a vrut să comenteze cele întâmplate, spunând doar că nu crede că femeia a fost capabilă de crimă. Autoritățile din România au solicitat un ordin european de anchetă, iar mama fetei a fost arestată, într-un oraș din Catalonia.

Dacă probele strânse în anchetă vor fi suficiente cât pentru a o incrimina, aceasta va deveni suspect în investigație, iar oamenii legii vor avea dreptul de a cere un mandate european de arestare, pentru ca aceasta să fie adusă în România, pentru a de explicații cu privire la cele întâmplate.

Pe data de 14 aprilie, mama fetei și iubitul femeii au fugit în Spania, după ce au fost în România.

După o săptămână, bărbatul ar fi revenit în țară, dar s-ar fi întors rapid în Olanda.

Citește și: Povestea dramatică a unui copil de 13 ani din Dâmbovița. Adolescentul a fost bătut și dat afară din casă noaptea de concubinul mamei

O vecină susține că, în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, mama ei „a auzit nişte ţipete.

Voci ale unei femei şi ale unui bărbat. Erau lucrurile aruncat prin case, a auzit lucruri care se spărgeau, lovituri in uşă, în mobile”.