Rezultatul autopsiei bărbatului lovit mortal de actrița Monica Odagiu. La ce concluzie au ajuns medicii legiști

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 ian 2024, 00:25

Personalul medical ajuns la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, dar fără succes

Sursa: instagram, antena3.ro

S-a aflat rezultatul autopsiei bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu. Incidentul a avut loc duminică, 9 aprilie, într-o zonă centrală din București.

Monica Odagiu a lovit mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani, iar rezultatul autopsiei a fost aflat. Oamenii legii iau în calcul două variante: fie bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut în fața mașinii conduse de actriță, fie s-a aruncat în fața autoturismului.

Imediat după accident, trupul bărbatului a fost dus la autopsie

Duminică, 9 aprilie, în jurul orei 16:15, a fost efectuat un apel la 112, prin care se anunța accidentul rutier produs de Monica Odagiu pe strada Știrbei Vodă, dinspre Calea Victoriei, în dreptul stației STB Luterană.

Personalul medical ajuns la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, dar fără succes și a trebuit să fie declarat decesul bărbatului. Monica Odagiu a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și: „Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală”. Declarațiile celui de-al doilea martor al accidentului mortal în care a fost implicată Monica Odagiu

Momentul impactului a fost surprins pe camerele de luat vederi și se poate vedea cum, într-o fracțiune se secundă, Monica Odagiu trage de volan spre dreapta, iar momentul impactului a fost auzit de la câțiva metri distanță de către mai mulți pietoni.

Deși, pe filmare, pare că bărbatul s-a aruncat în fața mașinii, după ce a așteptat ca aceasta să se apropie, anchetatorii iau încă o variantă în calcul, și anume, posibilitatea ca bărbatul să se fi dezechilibrat și să fi căzut în fața mașinii conduse de către actriță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rezultatul autopsiei bărbatului de 35 de ani

Potrivit antena3.ro, bărbatul a murit în urma unui traumatism crnaio-cerebral, suferind mai multe leziuni incompatibile cu viața.

Mai mult decât atât, în mai puțin de o lună, urmează să apară și rezultatele toxicologice, care vor arăta dacă acesta consumase vreo substanță interzisă sau dacă a consumat băuturi alcoolice.

La câtva timp de la producerea accidentului, Monica Odagiu a postat un mesaj în mediul online, spunând că, deși a încercat să evite accidentul, acest lucru nu a fost posibil. Actrița a cerut tuturor să îi acorde spațiul de care are nevoie, în așteptarea verdictului oamenilor legii.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta.

Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Citește și: Carambol pe o șosea din județul Cluj, cu patru autovehicule. O persoană și-a pierdut viața, iar a doua a rămas prinsă între fiarele contorsionate

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul", a precizat aceasta pe rețelele de socializare.