Rezultatul autopsiei în cazul Anei Oroș! Care a fost cauza morții femeii sfâșiate de câini

Author: Alina Petre
Actualizat: 23 oct 2023, 05:10

Ana Oroș Daraban a fost ucisă de o haită ce câini, în timp ce alerga

Sursa: Facebook Ana Oroș Daraban

Noi detalii ies la iveală în cazul morții femeii sfâșiate de câini în zona Lacul Morii, din Capitală. Medicii legiști au stabilit cauza morții Anei

Medicii legiști au stabilit cauza morții femeii de 43 de ani ucisă de o haită de câini, în timp ce alerga, în zona Lacul Morii din Sectorul 6 al Capitalei. 

Citește și: Ana Oroș ar fi fost ucisă de câini de luptă, lăsați liberi pe stradă de către stăpâni. Dezvăluiri de ultimă oră făcute de un martor

Rezultatul autopsiei în cazul Anei Oroș

Ana Oroș Daraban, în vârstă de 43 de ani, este femeia care a fost ucisă de câini, sâmbătă dimineața, în București, pe Lacul Morii.

Femeia a fost atacată de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Capitală, din păcate atacul i-a fost fatal. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei.

Un martor le-a descris poliţiştilor acele momente de coşmar.

Bărbatul ieşise şi el să se antreneze de dimineaţă şi a văzut-o pe femeie cum alerga pe dig şi chiar a trecut pe lângă el. La întoarcere spre casă, a zărit cum ea scurtează drumul peste câmp, şi este înconjurată de maidanezi. 

Bărbatul a alergat într-un suflet să o ajute, însă nu a mai apucat. Câinii au muşcat-o de atâtea ori încât criminaliştii nu au reuşit, la prima vedere, să numere leziunile. 

Rezultatul autopsiei arată că femeia a murit după ce artera femurală i-a fost secționată. Ana Oroș a sângerat până la moarte și avea mușcături pe toată suprafața corpului, spun specialiștii.

”Leziunile majore produse de mușcăturile câinilor au fost incompatibile cu viața. Hemoragia externă a fost masivă și a condus la deces. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mușcăturile au produs leziuni și la nivelul unor vase de sânge mari, inclusiv artera femurală”, au precizat surse judiciare pentru  Gândul

În urma atacului 24 câini au fost capturați de ASPA

Reprezentanţii Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) au prins în zona Lacul Morii, 12 câini şi doi pui.

Reprezentanţii ASPA au precizat că animalele nu au microcip și au fost cazate la adăpostul ASPA Bragadiru, patru dintre acestea fac parte din grupul celor identificate pe câmp, fiind tranchilizate de la distanţă.

Acestora le-au fost prelevate probe de către poliţişti, pentru a se stabili dacă sunt cei care au ucis o femeie în zona Lacul Morii.

Restul câinilor, printre care şi un metis de amstaff, au fost ridicaţi de pe străzile adiacente câmpului, respectiv Drumul la Roşu, Calea Giuleşti şi strada Fântâna Domnească.

Reprezentanţii ASPA au menţionat că sunt câini ieşiţi din curţi, lăsaţi liberi pe stradă şi că vor sesiza Poliţia.

Citește și: Cine este femeia omorâtă de câini în București. Reacţia Primăriei Sectorului 6: "Primăriile de sector nu au atribuţii pe partea de ecarisaj"

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?