Rezumat ultimul episod „Totul pentru familia mea” 28 octombrie 2024: După examenul de bacalaureat, toți tinerii reușesc să se înscrie la o facultate, iar Omer și Susen se căsătoresc. Vezi și online live episodul de azi, pe Kanal D România

Autor: Cristina Mocanu

Rezumat ultimul episod „Totul pentru familia mea” 28 octombrie 2024:

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni și marți pe Kanal D, de la ora 20:00. Iată ce puteți vedea în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Orhan îl găsește pe Omer care a leșinat în stradă și îl ajută să-și revină și să ajungă la examenul de bacalaureat. După ce i-a prins pe impostori, Omer își recuperează banii.

Tinerii care trăiesc emoția examenului încep să devină tot mai entuziasmați în legătură cu universitatea la care vor intra și cum va arăta viitorul lor.

Omer intră la facultatea de medicină, iar Susen va studia gastronomia. Aybike alege dreptul pentru Asiye care își dorea să fie avocată. Ogulcan studiază actoria iar Elif psihologia. Cansu intră la facultatea veterinară, Yasmin la design vestimentar, Sarp și Berk la afaceri.

După câțiva ani, Susen și Omer reușesc într-un final să se căsătorească, iar la nunta lor Tolga se întoarce și se împacă cu Yasmin.

Akif nu mai vrea să trăiască cu mustrări de conștiință și se predă și spune cum l-a ucis accidental pe Veli dar și toate celelalte lucruri pe care le-a făcut.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Citește și: El a fost cea mai mare iubire a renumitei Dolunay Soysert, care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”! Iată cine este chipeșul actor din Turcia care i-a furat inima frumoasei actrițe

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: Halit Özgür Sarı și Simay Barlas, protagoniștii serialului “Inimă rebelă” s-au despărțit. Cei doi actori s-ar fi cunoscut pe platourile de filmare ale serialului difuzat la Kanal D

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit marți, 15 octombrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.