Rică Răducanu a fost internat în spital! Fostul portar a ajuns pe mâna medicilor din cauza problemelor de respirație: „Nu pot vorbi”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 oct 2022, 11:35

Rică Răducanu a fost internat în spital! Fostul portar a ajuns pe mâna medicilor din cauza problemelor de respirație: „Nu pot vorbi”

Sursa: Twitter sportarad2017

Rică Răducanu, fost portar român, a acuzat că se simte rău în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Bărbatul, în vârstă de 76 de ani, a fost internat în spital.

Rică Răducanu a fost internat în spital din cauza problemelor de sănătate, după ce a acuzat că se simte rău, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Rică Răducanu a fost internat în spital din cauza problemelor de respirație

Rică Răducanu are probleme de respirație, cauzate de o apnee în somn, cu care a fost diagnosticat în anul 2018, potrivit  Playsport.

Citeste si: Cât te costă să mănânci la restaurantul lui Rică Răducanu de pe litoral. Iată cât trebuie să scoți din buzunar pentru o tochitură de pește cu mămăliguță

Fostul portar român a confirmat că este internat în spital: „Da, sunt la spital, nu pot vorbi acum”, a declarat Rică Răducanu, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cariera lui Rică Răducanu

Rică Răducanu are 76 de ani, s-a născut pe 10 mai 1964, în Vlădeni, Ialomița, și lumea îl cunoaște drept „Tamango”. Pe numele său adevărat, Răducanu Necula, Rică un fost fotbalist român, portar, care a jucat în echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic. În 2008, a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a pentru această performanță.  

Rică Răducanu a jucat la Rapid București, între anii 1965-1975, la Sportul Studențesc, între anii 1975-1978, la Steaua București, între anii 1978-1979, la FCM Reșița, între anii 1979-1980, la FC Baia Mare, între anii 1980-1981, la Autobuzul București, în 1981, și la Progresul București, între anii 1981-1982. 

Totuși, Rică nu este singurul care a avut o pasiune pentru fotbal. Fiul său, Cătălin Necula, a jucat la FC Sportul Studențesc București și la alte cluburi, ulterior devenind antrenor.

Fostul portar român a avut și experiențe de film. Acesta a avut un rol în Totul pentru fotbal (1978) și Legiunea Străină (2008), unde l-a interpretat pe Maricel.

Citeste si: Rică Răducanu, mărturisiri inedite în platoul Teo Show! Cu ce mare vedetă din România și-ar dori să iasă în oraș!

Rică Răducanu a mai fost internat, în trecut, la spital, în timpul pandemiei de coronavirus.

În ianuarie 2021, a fost infectat cu virusul COVID-19, motiv pentru care i-a trebuit spitalizare pentru a fi tratat în mod corespunzător.