Rică Răducanu, dezvăluiri uluitoare despre cel mai costisitor viciu! „Asta este boală! Dacă nu mă duc acolo nu mă simt bine!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 12 iun 2023, 00:42

Invitat în platoul emisiunii 40 de întrebări, Rică Răducanu a vorbit deschis despre costurile celui mai mare viciu al său! Iată ce a spus fostul fotbalist despre dependența de care suferă de mulți ani! „E belea! Nu e bine! M-am învățat așa! E o boală! Urâtă treabă!”

Rică Răducanu se numără printre cei mai talentați și apreciați fotbaliști ai României. Acesta va rămâne în istoria fotbalului românesc drept unul dintre cei mai destoinici portari, dar și că primul portar prins în ofsaid. „Nea Rică”, așa cum îi spun apropiații, a câștigat campionatul cu echipa Rapid în sezonul 1966-1967, dar și trei Cupe ale României și a fost selecționat la prima reprezentativă de 56 de ori.

Rică Răducanu, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai costisitor viciu! „Asta este boală! Dacă nu mă duc acolo nu mă simt bine!”

Invitat în platoul emisiunii 40 de întrebări, celebrul Rică Răducanu a făcut dezvăluiri de senzație atât din viața personală, presărată cu multe momente dificile, cât și din culisele carierei sale, care i-a adus mereu mari satisfacții.

Citește și: „M-a operat pe viu. Mă cosea la cap”. Rică Răducanu a fost la doar un pas de a-și pierde viața și nu doar o dată. Fostul sportiv, convins că va împlini o sută de ani

Întrebat de către Denise Rifai cât îl costă dependența de păcănele, fostul portar a mărturisit cu sinceritate faptul că a deprins acest viciu de mulți ani și încă mai joacă și în prezent, însă cu sume foarte mici și astfel a reușit in ultima vreme sa nu mai cheltuie multi bani din cauza acestui viciu. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu prea costă acum că nu prea am așa să mă duc să bag! Joc, da... Asta e boală! Mă duc pe acolo, dacă nu mă duc pe acolo nu mă simt bine! Dar nu mai am... Nici n-am acut niciodată bani să zic că joc! Joacă unii săracii, bagă câte o mie de lei o dată! Eu trei bani, cinci bani, dar e belea! Nu e bună, așa e! Nu e bine să te amuzi, dar m-am învățat așa! E o boală! Dar dacă nu mă duc și eu la câteva zile pe

acolo să joc și eu o ora! Anapoda! Că nu câștigi nimic! Asta este! Urâtă treaba, da! Așa am luat-o de la Lis! Și e un drog! E un drog! Altceva n-am făcut! Nu fumez, nu beau cafele, nu beau țării, am beleaua asta urâtă!”, a spus Rică Răducanu.

Citește și: Rică Răducanu: de la sărăcie la o carieră de succes. Fostul portar a apărut în două filme românești

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.