Rică Răducanu, marele absent de la nunta lui Ianis Hagi: „Pe noi, ăștia mai vechi, nu ne mai bagă nimeni în seamă”

Autor: Andrei Costanda

Rică Răducanu a fost omis de familia Hagi de pe lista de invitați la nuntă

Sursa: Captură Youtube / WOWbiz

Fostul portar al echipei Rapid, Rică Răducanu, a urmărit de la televizor nunta lui Ianis Hagi, mărturisind cu tristețe că nu a fost invitat la evenimentul deosebit.

Rică Răducanu, legendarul portar al echipei Rapid, a privit cu emoție nunta lui Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, desfășurată recent. Deși a urmărit ceremonia de la televizor, Răducanu a recunoscut că a fost dezamăgit că nu a fost invitat la acest eveniment deosebit, la care și-ar fi dorit să fie prezent alături de alți fotbaliști de renume din diverse generații.

Rică Răducanu nu a fost invitat la nunta lui Ianis Hagi

„Machedon nu sunt, bani de dar n-am și nici costum de șmecher pentru un astfel de eveniment mare”, a declarat Rică Răducanu pentru Click!. El a subliniat că înțelege situația și nu poartă ranchiună mirilor sau lui Gică Hagi, socrul mare. Fostul portar a explicat că nu se simte jignit și că nu există resentimente, ci doar o tristețe personală pentru că nu a fost inclus în lista invitaților.

Răducanu, în vârstă de 78 de ani, a detaliat că a urmărit ceremonia de la televizor și a observat că la eveniment au participat numeroși fotbaliști, atât din generațiile vechi, cât și din cele noi.

„Pe noi, ăștia mai vechi, nu ne mai bagă nimeni în seamă. De ce să ne cheme la petreceri? S-or fi gândit că trebuie să ne dea băutură și mâncare gratis, că suntem cu pensii mici.

Nu avem bani pentru nunți, de unde?”, a mai spus Răducanu.

Citește și: Cele mai mari atacuri cibernetice din istorie și cea mai bună metodă de protecție. Asigurarea Cyber, o soluție simplă pentru probleme complicate

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1746/20418128/1/nunta-ianis-hagi.jpg

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile: „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

Citește și: Furtuni de proporții lovesc România după retragerea valului de căldură. Meteorologii au emis avertizări

Rică Răducanu: „Nu se mai gândesc la mine nici cei de la Rapid”

Fostul portar a adăugat că nu crede că Gheorghe Hagi s-a gândit la el în contextul organizării nunții.

„La urma-urmei, nu se mai gândesc la mine nici cei de la Rapid, unde am făcut istorie, ca portar!”, a explicat Rică Răducanu cu o notă de tristețe.

El a menționat că a simțit că la astfel de evenimente mari, unde prezența se bazează pe statutul financiar și social, el nu ar fi fost potrivit.

În ciuda dezamăgirii sale, Răducanu a avut doar cuvinte de bine pentru Ianis Hagi și soția sa, Elena Tănase.

„Le doresc mirilor multă fericire și sănătate, să țină de familie! Ianis s-a însurat, acum să facă și copii.

Îi doresc să aibă norocul celebrului său tată, Gică Hagi, care este un exemplu, e un familist convins”, a transmis el.

Rică Răducanu, deși neinvitat, a urmărit cu atenție evenimentul și și-a exprimat bucuria pentru Ianis Hagi, dorindu-i tot binele din lume. Aceasta mărturisire sinceră a fostului mare portar reflectă nu doar nostalgia vremurilor trecute, ci și realitățile dure ale trecerii timpului și schimbării priorităților în lumea sportului.