Ricardo, atac dur la mai multe concurente de la "Puterea dragostei" sezonul 2: "Sunt definiția prostiei umane"

Autor: A.I.

Ricardo, concurent la "Puterea dragostei" sezonul 1, a lansat un atac dur la adresa câtorva dintre concurentele sezonului 2 al show-ului "Puterea dragostei".

Este vorba de Andreea Pirui, de Bia și de Ligi, pe care Ricardo le-a atacat în termeni duri.

"Pirui, Bia și Ligi sunt definiția prostiei umane! Analfabete, țărănci, vagaboante ajunse la televizor", le-a atacat Ricardo pe cele trei concurente.

Ricardo s-a întors în România

După ce a plecat să muncească în SUA, Ricardo s-a întors recent în țară.

La aeroport el a fost așteptat de Deea, și ea fostă concurentă la "Puterea dragostei". Fanii emisiunii au speculat cu privire la o legătură între ei ce ar putea fi mai mult decât o prietenie.

În țară, Ricardo s-a întâlnit cu Adrian, și el fost concurent la "Puterea dragostei".

"Am revenit pe fusul orar corect", scria Ricardo pe Instagram după revenirea în țară. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ricardo și Raluca, relație cu năbădăi

Ricardo și Raluca au avut o relație foarte frumoasă în casa "Puterea dragostei", însă despărțirea lor s-a lăsat cu scandal.

Dacă în casă cei doi s-au apărat reciproc și au făcut front comun împotriva atacurilor celorlalți, despărțirea l-a făcut pe Ricardo să spună cuvinte grele despre Raluca. 

Ricardo și Raluca au fost în vacanță împreună în Grecia, dar au dezvăluit ulterior că în acea vacanță s-au despărțit. Raluca s-a întors la fostul iubit, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe Ricardo. Mai mulți concurenți, printre care și Hamude, au fost de părere în timpul show-ului că relația lui Ricardo cu Raluca nu este una sinceră, ci că este doar una de show. 

Citeste si: Stefania, fosta iubita a lui Adelin, a spus TOTUL despre revenirea in casa ''Puterea dragostei'': ''Ma face fericita gandul ca...''

Citeste si: Andreea Mantea, mai fericita ca oricand! A facut anuntul in urma cu putin timp: ''Bine ai venit!''

Citeste si: Hamude are acum familie? A apărut cu o femeie superbă și cu doi copii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.