Ricardo, cuvinte soc despre Raluca! Scandalul nu s-a terminat: "Cand esti o analfabeta nu ai..."

Autor: B.M.

Raluca si Ricardo pareau a fi cel mai unit cuplu din casa "Puterea Dragostei".

Cu toate acestea, relatia lor s-a terminat la scurt timp dupa iesirea din competitie, iar ce a urmat a fost greu de crezut pentru toata lumea.

Cei doi si-au aruncat cuvinte grele si au facut dezvaluiri chiar si din intimitatea lor.

Totul a culminat cu momentul in care Raluca a anuntat public ca l-a dat in judecata pe Ricardo. Intr-o noua postare pe Instagram, Ricardo promite sa aduca noi dezvaluiri.

Citeste si: Raluca, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", show total in club! Iata cine a insotit-o pe frumoasa bruneta si cum s-au distrat pana in zori!

Citeste si: Raluca, ii da REPLICA lui Ricardo dupa ce a facut-o praf pe internet: ''Daca eu zic ca el ca e un VIOLATOR?''

Citeste si: Ricardo, dezvaluiri intime INCREDIBILE despre fanteziile Ralucai: ''Am ramas SOCAT''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am terminat subiectul cu fosta mea iubita. O las pe ea in continuare sa faca vloguri din apartament si sa vorbeasca despre “demnitate” pentru ca stie mai bine ce inseamna:))).

"Hai sa nu mai facem pe inteligentii cand noi nu stim cate urechi avem in cap...pe bune! Cand esti o analfabeta nu ai ce sa dai in judecata?!

"In fine... Urmeaza un nou VIDEO SENZAȚIONAL pe canalul meu de YouTube!!!", a scris Ricardo pe contul lui de Instagram, promitand sa faca dezvaluiri senzationale despre Raluca.

Iata postarea:

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.