Ricardo face dezvăluiri incredibile din casa Puterea Dragostei! ”Ralucăi îi era frică de Bianca”

Autor: Cornelia Ionescu
Actualizat: 06 sep 2020, 13:25

La puțin timp de la ieșirea din emisiunea Puterea dragostei, Ricardo a spus care era adevărata relație dintre Raluca și Bianca

Bianca și Raluca au fost concurente la Puterea Dragostei încă de la începutul show-ului. Prima dintre ele a fost eliminată însă de mai multe ori din show, chiar prin votul colegilor ei, dar s-a întors în casă datorită telespectatorilor, care au desemnat-o de foarte multe ori drept favorită și, firește, lider al emisiunii amoroase.

Raluca era speriată de Bianca la Puterea dragostei! ” Îi era frică de ”50 de kilograme”, așa cum îi spuneam eu fetei ăleia”  

Cum era de așteptat, legătura dintre cele două a fost cu suișuri și coborâșuri. Astfel, dacă la început, Raluca a atacat-o pe Bianca prin faptul că aceasta ar fi dat informații din casă înainte ca emisiunea să fie difuzată, că îi bârfește pe colegi și că este extrem de rea, pe parcurs situația s-a schimbat, și fetele au devenit chiar apropiate.

Citeste si: „Este un moment jenant pentru România”: presa internationala despre condamnarea lui Dragnea

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cât a plătit statul român pentru a-l extrăda pe Radu Mazăre

Citeste si: Dietă pentru leneşi. Cum să scapi de kilogramele în plus fără niciun efort

Se pare însă că apropierea aceasta ar fi fost doar pentru telespectatori, căci, din ultimele informații Raluca era speriată de Bianca la Puterea dragostei cu adevărat. Ricardo, iubitul ei, a fost și cel care a aruncat bomba pe subiectul ”prieteniei” celor două! ”Este inexplicabil, dar adevărat.

Ralucăi îi era frică de Bianca, nu știu de ce! Îi era frică de ”50 de kilograme”, așa cum îi spuneam eu fetei ăleia. Nu suportam să o văd cum plânge din cauza ei și lăsa privirea în jos, mai ales în perioada de final. De aceea, cât am stat în casă, am încercat să o susțin și să o ajut să facă față scandalurilor”, a spus Ricardo.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.