Ricardo Filip de la „Puterea Dragostei” a vorbit despre noua lui iubită! Cine este tânăra despre care se știu atât de puține lucruri: „Ne-am petrecut sărbătorile împreună”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 oct 2022, 06:35

Ricardo Filip de la „Puterea Dragostei” a vorbit despre noua lui iubită! Cine este tânăra despre care se știu atât de puține lucruri: „Ne-am petrecut sărbătorile împreună”

Sursa: Instagram Ricardo Filip

Ricardo de la „Puterea Dragostei”, unul dintre cei mai iubiți concurenți din emisiunea matrimonială, a avut parte de mai multe povești de iubire în emisiune care, din păcate, s-au terminat. Din fericire pentru tânăr, se pare că și-a găsit sufletul pereche! Ricardo are o nouă iubită, pe care o ține secretă.

Ricardo Filip, unul dintre cei mai iubiți și apreciați concurenți din cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D, are o nouă iubită și a dezvăluit câteva detalii despre ea.

Ricardo Filip a vorbit despre noua lui iubită! Cine este tânăra misterioasă

Ricardo se simte foarte împlinit după ce și-a găsit o nouă parteneră de viață, cu care simte că poate forma o familie.

„Suntem împreună de dinainte de Crăciun, pe 19 decembrie, avem două luni. Ne-am petrecut sărbătorile împreună. Ne-am cunoscut vorbind mai întâi pe internet, ne-am văzut, mă înțeleg foarte bine cu ea pentru că îmi acceptă viața mea așa cum e. Ea nefiind persoană publică, acceptă toate activitățile mele, mă susține.”, a povestit Ricardo, care a mai declarat că, pentru moment, iubita lui nu dorește să iasă în lumina reflectoarelor. 

Citeste si: Doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei”, din nou împreună?! Cei doi și-au făcut declarații de iubire pe rețelele de socializare: „Iubirea mea”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„E mai mică decât mine cu doi ani. Își dorește foarte multe planuri de viitor cu mine și eu cu ea. Vrea să-și ia o casă, să ne mutăm împreună. O cheamă Andreea, este brunetă, pentru că mie îmi plac brunetele, este moldoveancă, dintr-o localitate de lângă Bacău.", a povestit Ricardo despre iubita lui. 

Iubita lui Ricardo nu vrea să-i fie aflată identitatea: „E mai discretă”

„Eu îmi doresc să fac o fac publică, dar ea nu vrea. Nu îi place să se afișeze, să o vadă oamenii, să o recunoască, să primească mesaje. E mai discretă, asta îmi place la ea.”, a spus Ricardo Filip.

Citeste si: Un nou concurent a intrat la "Puterea dragostei"! S-a iubit cu o fată din casă! Bombă: pe cine a invitat la dans

Cu toate că sunt de doar două luni împreună, relația dintre cei doi avansează destul de repede. Ricardo a dus-o deja la părinții lui, care au fost plăcut surprinși de tânără.

„Ea mi-a cunoscut părinții, că a făcut sărbătorile la mine acasă. Eu nu am apucat să îi cunosc pe părinții ei, dar o să îi cunosc și eu. Alor mei le place mult de ea.

O văd ca viitoare noră. Mama e înnebunită după ea! Și tata, dar mama zice că parcă e fata ei. Sunt chiar entuziasmat de chestia asta.”, a mai declarat Ricardo Filip.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.