Ricardo vrea înapoi în casa "Puterea dragostei"! Mesajul pe care l-a transmis fanilor

Autor: A.I.
Actualizat: 30 iun 2020, 11:53

Ricardo s-a întors în România, iar acum vrea să revină în casa "Puterea Dragostei". Fostul concurent le-a transmis fanilor să îl voteze pentru întoarcerea în casă.

"Să aveți o saptămână binecuvantată! 🙏🏽
Nu uitați sa votați! 👇🏼
www.putereadragostei.ro",  a scris Ricardo Filip pe pagina sa de Instagram.

"Vezi sa nu te iei la bătaie cu Mocanu!😂", "Sper sa intri in casa si sa le dai peste bot la cobre" si "Te-ai gindit ca poate Dzeu a vrut sa fie așa și o sa te bucuri mai tirziu suces și ai grija nu te mai arunca așa repede las-o mai lansam nu te necăjit sunt fete destule și fa ce tia spus mami arată latura ta cea frumoasa" au fost câteva

dintre reacțiile fanilor lui Ricardo.

Ricardo, atac dur la mai multe concurente de la "Puterea dragostei" sezonul 2

Ricardo, concurent la "Puterea dragostei" sezonul 1, a lansat un atac dur la adresa câtorva dintre concurentele sezonului 2 al show-ului "Puterea dragostei".

Este vorba de Andreea Pirui, de Bia și de Ligi, pe care Ricardo le-a atacat în termeni duri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Pirui, Bia și Ligi sunt definiția prostiei umane! Analfabete, țărănci, vagaboante ajunse la televizor", le-a atacat Ricardo pe cele trei concurente.

Ricardo s-a întors în România

După ce a plecat să muncească în SUA, Ricardo s-a întors recent în țară. La aeroport el  a fost așteptat de Deea, și ea fostă concurentă la "Puterea dragostei". Fanii emisiunii au speculat cu privire la o legătură între ei ce ar putea fi mai mult decât o prietenie.

În țară, Ricardo s-a întâlnit cu Adrian, și el fost concurent la "Puterea dragostei".

"Am revenit pe fusul orar corect", scria Ricardo pe Instagram după revenirea în țară. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.