Richard Clayderman readuce primavara romantica la Bucuresti

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 11 oct 2020, 11:35

Richard Clayderman, cel mai iubit pianist al lumii, revine la Bucuresti pe 19 martie la Sala Palatului intr-un concert inedit.

 

Richard Clayderman readuce primavara romantica la Bucuresti
Richard Clayderman, cel mai iubit pianist al lumii, revine la Bucuresti pe 19 martie la Sala Palatului intr-un concert inedit.
Phoenix Entertainment are deosebita placere de a oferi publicului român un spectacol grandios al celui mai popular artist francez al momentului. Richard Clayderman va incânta spectatorii cu armonia emanata de sunetul pianului sau intr-un eveniment ce nu va fi uitat cu usurinţa de publicul român.
Pianistul va fi acompaniat de muzica magistrala a Cameratei Regale, intregul spectacol fiind condimentat de percuţionistul Daniel Ciampolini.
Prince of Romance, asa cum este supranumit celebrul pianist, va oferi celor prezenţi doua ore feerice, in care va interpreta cele mai cunoscute si apreciate cântece ale sale. Dintre acestea nu va lipsi cea mai iubita piesa a artistului francez, „Ballade pour Adeline”, aflata in inimile tuturor ascultatorilor sai si care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute in 38 de ţari.
Talentul lui Richard Clayderman a fost apreciat nu numai prin aplauzele a milioane de fani, ci si prin cele 267 de discuri de aur si 70 de discuri de platina, cucerite in urma inregistrarilor a peste 1300 de melodii. Artistul deţine titlul oficial de „cel mai popular pianist din lume” acordat de Cartea Recordurilor.
Richard Clayderman va readuce primavara romantica la Bucuresti, intr-un spectacol in care magia pianului va molipsi iremediabil publicul cu sensibilitatea si pasiunea muzicii sale memorabile.
Biletele sunt disponibile la preţurile de .....in reţeaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online prin www.eventim.ro.

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Phoenix Entertainment are deosebita placere de a oferi publicului roman un spectacol grandios al celui mai popular artist francez al momentului.

Richard Clayderman va incanta spectatorii cu armonia emanata de sunetul pianului sau intr-un eveniment ce nu va fi uitat cu usurinţa de publicul roman.

Pianistul va fi acompaniat de muzica magistrala a Cameratei Regale, intregul spectacol fiind condimentat de percuţionistul Daniel Ciampolini.Prince of Romance, asa cum este supranumit celebrul pianist, va oferi celor prezenti doua ore feerice, in care va interpreta cele mai cunoscute si apreciate cantece ale sale.
Dintre acestea nu va lipsi cea mai iubita piesa a artistului francez, „Ballade pour Adeline”, aflata in inimile tuturor ascultatorilor sai si care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute in 38 de tari.

Talentul lui Richard Clayderman a fost apreciat nu numai prin aplauzele a milioane de fani, ci si prin cele 267 de discuri de aur si 70 de discuri de platina, cucerite in urma inregistrarilor a peste 1300 de melodii.
Artistul detine titlul oficial de „cel mai popular pianist din lume” acordat de Cartea Recordurilor.Richard Clayderman va readuce primavara romantica la Bucuresti, intr-un spectacol in care magia pianului va molipsi iremediabil publicul cu sensibilitatea si pasiunea muzicii sale memorabile.

Biletele sunt disponibile la preţurile de .....in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online prin www.eventim.ro.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.