Ricky Martin divorțează, după șase ani de mariaj. „Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate...”

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 07 apr 2024, 04:55

Ricky Martin divorțează

Sursa: Instagram Ricky Martin

Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează, după șase ani de căsnicie, au anunțat cei doi într-o declarație comună.

Ricky Martin și soțul său, Jwan Yosef, divorțează după șase ani de căsnicie. Cei doi au transmis o declarație comună, în care au anunțat că au rămas în relații bune de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Ricky Martin divorțează

Cântăreţul latino Ricky Martin (pe numele real- Enrique Martin Morales) și soțul său, Jwan Yosef, divorțează după șase ani de mariaj.

Cei doi au împreună doi copii: o fiică, Lucia și un fiu, Renn, care au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. 

Ricky și soțul său s-au cunoscut pentru prima dată pe Instagram în 2015 și au început să se întâlnească șase luni mai târziu. Cei doi și-au oficializat idila pe covorul roșu la Gala amFAR Inspiration din 2016 și și-au anunțat logodna în același an. În anul 2018, cântărețul latino și artistul siriano-suedez Jwan Yosef se căsătoreau. 

Citește și: Cum arăta Ricky Martin în tinerețe. Era considerat cel mai sexy bărbat din lume

Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca și cuplu în toți acești ani minunați. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua educația comună a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt”, au transmis cei doi, într-o declarație comună.

Pe lângă cei doi copii din mariajul cu Jwan Yosef, Ricky Martin mai are doi copii, pe gemenii Matteo și Valentino, născuți în 2008,  pe care va continua să îi crească ca părinte singur. 

Citește și: Ricky Martin este acuzat de incest! Nepotul său susține că au avut o relație de 7 luni şi că l-a atacat „fizic şi psihic”. Cum răspunde artistul acuzațiilor

Ricky Martin și-a recunoscut orientarea sexuală în 2010

Cântăreţul latino Ricky Martin (numele real- Enrique Martin Morales) s-a născut la 24 decembrie 1971, în cartierul Hato Rey din San Juan, Puerto Rico.

Din perioada copilăriei a început să apară în reclame tv. A urmat cursuri de dicţie şi de canto, iar la 12 ani a început să cânte în formaţia Menudo. 

Anul 1999 i-a adus premiul Grammy pentru cel mai bun cântăreţ de muzică latino şi lansarea primului său disc în limba engleză, intitulat "Ricky Martin"- care includea hitul "La Vida Loca"-, cel mai bine vândut disc din istoria casei de discuri Columbia Records.

În 2010 a publicat cartea autobiografică "Me", care a devenit un best-seller. În același ani, Ricky Martin și-a recunoscut și orientarea sexuală. „Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos”, a mărturisit cântărețul la vremea respectivă.