Rihanna este însărcinată cu al doilea copil! Artista și-a etalat burtica la finala Super Bowl| Foto

Autor: Madalina Maftei

Rihanna este însărcinată cu al doilea copil

Sursa: Instagram

Rihanna urmează să devină mămică pentru a doua oară. Artista a făcut marele anunț la finala show-ului Super Bowl.

În mai 2022, Rihanna a devenit mamă pentru prima dată, acesta fiind primul ei copil cu rapperul A$AP Rocky. Ei bine, după prestația sa din cadrul show-ului Super Bowl, zvonurile după a doua sarcină au fost confirmate, se pare că artista este însărcinată cu cel de-a doilea copil.

Rihanna este însărcinată cu al doilea copil

Celebra cântăreață urmează să împlinească 35 de ani pe 20 februarie. Prestația sa de la Super Bowl a fost una simplă fără invitați, costume sau coreografii speciale, cu excepția coregrafiei dansatorilor săi.

După ce reprezentantul său a confirmat ceea ce milioane de telespectatori s-au întrebat în timpul spectacolului, și anume dacă este însărcinată, e de la sine înțeles că artista nu a vrut să riște și a mizat pe simplitate.

Îmbrăcată într-o salopetă roșu aprins, Rihanna a deschis show-ul cu „Bitch Better Have My Money“ și a cântat pe o platformă suspendată deasupra terenului.

Pe alte platforme suspendate, dar și pe teren, au dansat zeci de dansatori îmbrăcați în salopete de culoare albă.

Show-ul a mai inclus, printre altele, hiturile „Only Girl (In The World)“, „We Found Love“, „Rude Boy“, „Umbrella“, „Diamonds“.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp după Super Bowl, reprezentantul cântăreței a confirmat pentru „Variety“ că Rihanna așteaptă al doilea copil. 

Citește și: Rihanna și tatăl copilului ei, A$AP Rocky, și-au spus adio, deși artista urmează să nască peste câteva săptămâni

Cum arată băiețelul Rihannei și a lui A$AP Rocky 

În urmă cu câteva luni, artista a postat un video cu fiul ei, acum în vârstă de nouă luni, în care micuțul încerca să-i ia telefonul.

  „Încerci să iei telefonul mamei?”,   se aude vocea Rihannei amuzată pe fundal.

Imaginile cu bebelușul i-a copleșit pe internauți, care au comentat într-un număr foarte mare, ba chiar unii dintre ei s-au ținut și de șotii.

Citește și: Rihanna a postat primele imagini cu băiețelul ei de 7 luni. Cum arată fiul artistei| Video

”Omulețul ăla nici măcar nu își dă seama că mama lui este RIHANNA. 😂♥️/ Arată exact ca Rihanna, este atât de adorabil”,  sunt doar câteva din zecile de mii de comentarii pe care Rihanna le-a primit la filmulețul cu fiul său.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.